Τα ζώδια της ημέρας (06/02)

Τα ζώδια της ημέρας (06/02)

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Ναι στην επιμονή,  αλλά όχι στο πείσμα και στη ξεροκεφαλιά! Προσοχή στις απαιτήσεις σου, οι οποίες είναι μεγάλες!

Ταύρος: Ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα!

Δίδυμοι: Παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς!

Καρκίνος: Κάποιες εξελίξεις είναι επεισοδιακές και  υπερβολικές, αλλά δεν  σε πειράζει καθόλου, αφού έχεις την ανάγκη να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή!

Λέων: Θα πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση και γι’ αυτό πρέπει να οργανώσεις  σωστά τις δουλειές σου!

Παρθένος: Πολλές στιγμές διασκέδασης μέσα στη μέρα, αλλά και δυσκολίες που προκύπτουν από την αναποφασιστικότητά σου!

Ζυγός: Σ' έχουν πιάσει οι καχυποψίες σου και προτιμάς τη μοναξιά σου και μόνο ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πραγματικά, δίπλα σου!

Σκορπιός: Ιδανική ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας ή οργάνωση μιας εκδρομής! Ενώ όπου πας θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Τοξότης: Ετοιμάσου για αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα!

Αιγόκερως: Ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκρηκτικά και απρόβλεπτα συναισθήματα!

Υδροχόος: Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση!

Ιχθύς: Μη διστάσεις να κυνηγήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά όχι υπερβολική έπαρση!