Τα ζώδια της ημέρας (15/02)

Τα ζώδια της ημέρας (15/02)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Πρέπει να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, αφού τα ξεσπάσματά σου είναι δυσάρεστα στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.

Ταύρος: Είσαι εξαιρετικά δραστήριος, με έντονη διανοητική δραστηριότητα, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άμεσες λύσεις!

Δίδυμοι: Μέσα σου επικρατεί “ακαταστασία” και σύγχυση καθώς πολλά  άγχη  και  παρελθοντικά ζητήματα που σε βασανίζουν!

Καρκίνος: Είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να επιτύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς του. Προσοχή στην παρορμητικότητά σου!

Λέων: Η επιτυχία που θα έρθει, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Απέφυγε  εξάρσεις εγωισμού  και δογματικότητα!

Παρθένος: Θα χρειαστεί  να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις ιδέες σου όσο ακραίες κι αν είναι.

Ζυγός: Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητα σου και τα αισθήματα σου και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματά σου!

Σκορπιός: Κάνε κάθε προσπάθεια που πιστεύεις ότι χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου!

Τοξότης: Είσαι ενεργητικός και γεμάτος ευεξία, που θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Αιγόκερως: Βγάζεις στην επιφάνεια τη μεγαλοψυχία και τη στοργή σου και απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό των γύρω σου!

Υδροχόος: Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις την οποιαδήποτε στα επαγγελματικά σου!

Ιχθύς: Στα ερωτικά σου θα δεις νέους δρόμους και προοπτικές να ανοίγονται που θα συντελέσουν στο να πραγματοποιήσεις στόχους!