GYNORM, κολπική ενυδάτωση που διαρκεί

GYNORM, κολπική ενυδάτωση που διαρκεί.

Το GYNORM είναι ένα νέο ιατροτεχνολογικό προϊόν υψηλής καθαρότητας σε μορφή gel. Διαθέτει μεγάλη συγκέντρωση σε υαλουρονικό νάτριο (5 ml κατ’ όγκο) και υψηλό μοριακό βάρος (πάνω από 2.000.000 Daltons), που το καθιστούν την κορυφαία επιλογή στη θεραπεία για την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας.


Το GYNORM ενδείκνυται για τις ατροφικές και δυστροφικές καταστάσεις του κόλπου, όπως η ατροφική κολπίτιδα λόγω εμμηνόπαυσης. Χάρη στη συνεργιστική δράση γαλακτικής καλλιέργειας και υαλουρονικού οξέως ενυδατώνει σε βάθος, επαναφέροντας το κολπικό pH στις φυσιολογικές τιμές, ενώ προσφέρει ανακούφιση που διαρκεί από τους ερεθισμούς, τον κνησμό, το αίσθημα καύσου και τον πόνο, χωρίς παρενέργειες. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 7 έτοιμους προς χρήση περιέκτες μίας δόσης (5 ml κολπικού gel), διευκολύνοντας τη χρήση και την τήρηση της θεραπείας.


Περίπου 1 στις 2 γυναίκες παγκοσμίως αντιμετωπίζει κάποια μορφή κολπικής διαταραχής. Η αιδοιοκολπική υγεία έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των γυναικών, συμπεριλαμβανομένων των διαπροσωπικών σχέσεων, της σεξουαλικής λειτουργίας και της ικανότητας εργασίας. Το GYNORM βοηθά στην αποκατάσταση της κολπικής και σεξουαλικής υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.


Το GYNORM παρασκευάζεται στην Ιταλία (CE) από την Diaco Biofarmaceutici και διατίθεται από επιλεγμένα σημεία πώλησης. Υπεύθυνος κυκλοφορίας: BlueMed Healthcare Products. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Marketing της BlueMed, τηλ. 2310 91 43 13, e-mail: marketing@bluemedical.gr.

Gynorm_vaginal_gel-ewoman