Εκείνες οι γυναίκες αράχνες που ξέρουν να ροκανίζουν τσέπες

Εκείνες οι γυναίκες αράχνες που ξέρουν να ροκανίζουν τσέπες

Γυναίκες αράχνες. Είναι αυτές που βλέπουν σε σένα 4 πράγματα: Τη δόξα, το σπίτι σου, το αμάξι σου και τον τίτλο σου.

Είναι αυτές που δε θα μπλέξουν μαζί σου αν είσαι ο υπάλληλος και όχι ο Πρόεδρος. Είναι αυτές που θα τσεκάρουν τη μάρκα στο τζιν σου και στο ρολόι σου. Είναι αυτές που αρέσκονται να τους παίρνεις δώρα τάζοντάς σου σεξουαλικούς παραδείσους.

Δεν τους νοιάζει η ομορφιά και το κορμί σου. Δεν τους απασχολεί η εμπειρία και η ηλικία σου.

Φτάνει να δουλεύει καλά η πιστωτική σου. Τους αρκεί να επισκεφτούν γκουρμέ εστιατόρια μένοντας νηστικές αρκεί να έχεις κεράσει εσύ. Όσο υψηλότερο το μπάτζετ σου τόσο ξεδιπλώνουν τα πρόστυχα κόλπα τους. Και συ σα μαλάκας εκστασιάζεσαι που στα 55 σου, σου κάθισε πιτσιρίκα ετών 28, με κώλο μέχρι τον αυχένα και στρογγυλά πλαστικά βυζιά, που προφανώς είχε πληρώσει ο προηγούμενος.

Εσύ την παίρνεις και τη μοστράρεις στον Οικονομόπουλο, πρώτο τραπέζι πίστα, έχοντας απλώσει την αρκουδίσια κοιλιά σου, πίνοντας belvedere και καπνίζοντας το πούρο σου και νιώθεις ο βασιλιάς του κόσμου. Καλός πελάτης είσαι μαλάκα. Και το προϊόν, με αντιστρόφως ανάλογη αξία, τιμής- ποιότητας. Γιατί αυτό το ναζιάρικο κοριτσάκι την επόμενη μέρα που θα χάσεις τα πάντα θα σε κοιτάζει με απαξίωση και θα γελάει μαζί σου. Θα πατήσει στο λαρύγγι σου με το στιλέτο της Luis Vuitton που εσύ αγόρασες μετά από μια καλή πίπα και θα σε λέει και άχρηστο. Και εκεί δε θα είναι ούτε οι φίλοι σου μιας και δεν έχουν λάμψη πια να σου κλέψουν. Εκεί θα είναι μόνο αυτή που σε αγάπησε γι' αυτό που βλέπει πίσω από τις φανφάρες σου. Αλλά εσύ πού μυαλό. Εσύ ήθελες να μοιράσεις ευτυχία στα πλήθη και στο «εγώ»  σου. Αυτή σου ταίριαζε τελικά καραγκιοζάκο. Αυτή που θα στα τρώει όλα, με αργά δυνατά ροκανίσματα. Τα λεφτά και τη ψυχή σου.

Όταν αγοράζεις ανθρώπους την πουλάς στο διάολο άλλωστε. Και εσύ δεν ήξερες καν να κλείσεις σωστά μια συμφωνία.