Μυρτιά: Το μαγικό όνομα που σε χορταίνει ποιότητα, ποσότητα και ευχαρίστηση!

Η ταβέρνα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!

Οι γυναίκες δεν προτείνουν ευκολά ή συχνά μέρη για έξοδο. Ίσως περιμένουν από τον άντρα. Ίσως δε γνωρίζουν καλά και δεν είναι σίγουρες για αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Ίσως δεν είναι πραγματικά ευχαριστημένες με κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί.

Ε λοιπόν εγώ θα σας δώσω μια επιλογή που εσείς και η παρέα σας θα υπερευχαριστηθείτε! Θα σας πω το μαγικό όνομα που θα σας κάνει να χορτάσετε από ποιότητα, ποσότητα και ευχαρίστηση! Ένα όνομα που δεν υπάρχει μόνο στη Νέα Σμύρνη αλλά εδώ και μερικά χρόνια υπάρχει και στο Περιστέρι.

Εγώ και οι παρέες μου είμαστε καλοφαγάδες και έχουμε γυρίσει αρκετά, ίσως και πολύ, την Αθήνα. Από τότε όμως που τη βρήκαμε, η Μυρτιά βρίσκεται πάντα μέσα στις πρώτες επιλογές φαγητού. Εδώ και χρόνια καυχιέμαι να λέω με μια δόση υπερβολής ότι έχουμε «χτίσει το μισό μαγαζί». Γιατί τέτοια μπριζόλα και μπιφτέκι δε θα βρείτε αλλού. Και αυτά τα αναφέρω πρώτα γιατί είναι τα αγαπημένα μου. Ο Γιώργος, η Βιργινία και η Έλενα, τρία αδέρφια εξαιρετικοί άνθρωποι, φροντίζουν να είναι όλα άψογα!

Από τη μεγάλη ποικιλία σε μεζεδάκια μέχρι τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μερίδες ποιοτικού, καλοψημένου και νοστιμότατου κρέατος. Τη λαχταριστή χωριάτικη σαλάτα, τις θεόρατες φέτες ψημένου ψωμιού, το γευστικότατο κόκκινο κρασί, τους κερασμένους λουκουμάδες με μέλι ή λιωμένη σοκολάτα για επιδόρπιο. Ό,τι και να πάρεις είναι φαντάστικ!

Η ταβέρνα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!

Η Βιργινία μου είχε πει «ελέγχω κάθε πιάτο που βγαίνει έξω» και το αποτέλεσμα φαίνεται! Με χαμόγελο και καλή καρδιά και οι τρεις τους, μαζί με τους ευγενικότατους σερβιτόρους που έχουν επιλέξει, θα κάνουν το παν για να περάσετε υπέροχα! Να το δοκιμάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μετά να μου πείτε στα σχόλια τις εντυπώσεις σας! Γιατί εγώ τη μοσχαρίσια μπριζόλα και το μπιφτέκι μου δυσκολεύομαι πολύ να τα φάω αλλού.

Υ.Γ. Θα σας συνιστούσα να μην πάτε Κυριακή μεσημέρι γιατί προφανώς η φήμη τους είναι μεγάλη, γίνεται χαμός και η αναμονή μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λιγάκι. Σάββατο ή ακόμη καλύτερα τις καθημερινές είναι οι πιο σοφές επιλογές.

Οι δύο πολύ ωραίοι και πεντακάθαροι χώροι βρίσκονται:

Μυρτιά. Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη. 210 93 70 708.

Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 14.00-00.30. Σαββατοκύριακο 12.30-00.30

Μυρτιά. Αγίας Παρασκευής 24, Περιστέρι. 210 575 6658.

Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 17.00-00.30. Σαββατοκύριακο 12.30-00.30