Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 2019

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 2019

Καλό μήνα! Το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις προβλέψεις του μήνα Μαρτίου ανά ζώδιο.  

Κριός: Ο μήνας Μάρτιος επιφυλάσσει αρκετά απρόβλεπτα και απρόοπτα, που θα σε προβληματίσουν και πολύ πιθανό να σου χαλάσουν τη διάθεση. Κάποια από τα σχέδιά σου θα αναβληθούν και αυτό θα σου προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Μην κάνεις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις. Δε θα σε ωφελήσουν.

Ταύρος: Θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις στις οποίες οφείλεις να κρατήσεις ουδέτερη στάση, προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου. Δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως τα σκέφτεσαι ή τα επιθυμείς. Οι δυσκολίες της περιόδου θα αυξήσουν το άγχος και θα μειώσουν την αυτοεκτίμηση που έχεις.

Δίδυμοι: Θα προκύψουν κάποιες αλλαγές, ανακατατάξεις και διαφοροποιήσεις που θα σε προβληματίσουν και θα σου θυμίσουν πως οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν τελειώσει. Προσπάθησε να προσέξεις την υγεία σου, βάλε πρόγραμμα στη διατροφή σου, γυμνάσου και ασχολήσου με τον εαυτό σου.

Καρκίνος: Η περίοδος αυτή θα κυλήσει όμορφα και ευνοϊκά αν διαχειριστείς τα πράγματα με λιγότερο συναίσθημα και περισσότερη λογική. Θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε πληγώσουν, γι΄ αυτό καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις, τις συνεργασίες και τα λεγόμενά σου. Καλό είναι να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ξεκουράζουν.

Λέων: Τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν θα ξεπεραστούν, αρκεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία, ευστροφία και εξυπνάδα. Η αναβλητικότητα της επίτευξης των στόχων σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, θα αυξήσουν το άγχος και την εσωτερική σου πίεση. Καλό είναι να δουλέψεις πιο πολύ με τον εαυτό σου, το έχεις απόλυτη ανάγκη.

Παρθένος: Η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη και με αναποδιές και ανατροπές που θα σε αγχώσουν ακόμη περισσότερο και θα βαρύνουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, εκδρομές, σύντομα ταξίδια που όλα θα σου προσφέρουν την ηρεμία που σου χρειάζεται γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Ζυγός: Είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις όλα όσα σε ενοχλούν, να πάρεις τα ρίσκα σου, ακόμα κι αν κάνεις λάθος να τολμήσεις γιατί η στασιμότητα σε ενοχλεί και σου απορροφά όλη την ενέργεια που διαθέτεις μέσα σου. Θα κάνεις πολλές αλλαγές και θα τολμήσεις πράγματα που μέχρι τώρα προβληματιζόσουν για τα αποτελέσματα ή τις συνέπειές τους.

Σκορπιός: Θα προκύψουν πολλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Δυσκολίες, αδιέξοδα, αναποδιές, θα σε κάνουν να αναβάλεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Να αξιολογείς τα πάντα εξονυχιστικά, γιατί αν κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις είναι πολύ πιθανό να ζημιωθείς. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους. Προστάτεψε τον εαυτό σου.

Τοξότης: Τον μήνα αυτόν οπλίσου με όση υπομονή και επιμονή διαθέτεις, καθώς θα υπάρξουν πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Στα προσωπικά σου, όσο και στα κοινωνικά σου αρκετές θα είναι οι απογοητεύσεις που θα λάβεις. Αναβάλλονται αρκετά από τα σχέδιά σου, με αποτέλεσμα να απομονωθείς. Προσπάθησε μα κινηθείς με εγκράτεια και να συγκρατήσεις την αρνητική σου διάθεση.

Αιγόκερως: Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις που καλό είναι να τις αφήσεις στην άκρη. Θα έχεις την ανάγκη να ηρεμήσεις και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Έχεις κουραστεί αρκετά το διάστημα αυτό, έχεις πιεστεί από πολλές καταστάσεις που προκαλούνται από άλλους και καλό είναι να απομονωθείς και να κρατήσεις αποστάσεις.

Υδροχόος: Θα έχεις πολλά στο μυαλό σου και θα υπάρξουν εντάσεις και προβλήματα που πρέπει να βάλεις σε τάξη και καλό είναι να μην αφήνεις το χρόνο να λειτουργεί εις βάρος σου. Χρησιμοποίησε τη λογική σου περισσότερο αφήνοντας τους συναισθηματισμούς στην άκρη για να προφυλάξεις εσένα τον ίδιο από τις διαθέσεις και τις σκέψεις τρίτων και κάνε πράγματα για σένα.

Ιχθύς: Στο κοινωνικό σου περιβάλλον, θα πάρεις κάποιες απογοητεύσεις καθώς θα ανακαλύψεις πως κάποιοι άνθρωποι θα σε δυσκολέψουν στους στόχους που έχεις και θα σε εμποδίσουν στα σχέδια που έχεις κατά νου. Θα πρέπει ν' ασχοληθείς με την υγεία και την προσωπική σου ευεξία, καθώς οι πιέσεις που βιώνεις ταράζουν την ισορροπία σου.