Τα ζώδια της ημέρας (03/03)

Τα ζώδια της ημέρας (03/03)

Κυριακή 3 Μαρτίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, ώστε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου!

Ταύρος: Θα επηρεάσουν έντονα τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη και η αποδοχή των άλλων, αλλά και κάποιες καταστάσεις που αφορούν τον οικογενειακό τομέα!

Δίδυμοι: Οι πεποιθήσεις και οι αξίες σου θα σε ωθήσουν στο να πετύχεις τους υψηλούς προσωπικούς σου στόχους με απόλυτη επιτυχία!

Καρκίνος: Η ιδιαίτερα έντονα συναισθηματική και ευαίσθητη σου φύση, είναι αυτή που θα σου δώσει σωστές λύσεις σε ότι μέχρι τώρα σε απασχολούσε

Λέων: Θα καταφέρεις μέσα από συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να βελτιώσεις κατά πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Παρθένος: Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, ανανεώνεσαι και αποφασίζεις να φροντίσεις περισσότερο και τον εαυτό σου!

Ζυγός: Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι' αυτό εκμεταλλεύσου το, με κάθε τρόπο!

Σκορπιός: Νιώθεις ήρεμος και ασφαλής με ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου, στη θαλπωρή του σπιτιού σου!

Τοξότης: Γεγονότα και συγκυρίες, ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, ενώ μαθαίνεις νέα που πραγματικά σε χαροποιούν! Ι

Αιγόκερως: Νιώθεις και πάλι σιγουριά και αυτοπεποίθηση, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και σημαντικές συναισθηματικές καταστάσεις για σένα!

Υδροχόος: Θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου

Ιχθύς: Ιδανική ώρα για ψυχική ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου καθώς τον είχες σε δεύτερη μοίρα.