Τα ζώδια της ημέρας (05/03)

Τα ζώδια της ημέρας (05/03)

Τρίτη 5 Μαρτίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Πρόσεχε να μη συμμετέχεις σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις θα σε εκθέσουν.

Ταύρος: Ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, κάποιες πολύ θετικές, Νέες εμπειρίες, δυναμική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση.

Δίδυμοι: Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα.

Καρκίνος: Μην παρασύρεσαι σε παρορμητικά και αυθόρμητα λόγια, λόγω αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού! Προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις σου.

Λέων: Νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφιερωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες!

Παρθένος: Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις!

Ζυγός: Θα αγχωθείς και θα κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά αν οργανώσεις σωστά το χρόνο σου, θα πετύχεις τους στόχους σου!

Σκορπιός: Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, αρκεί να παραμείνεις κάθε στιγμή προσγειωμένος και ώριμος!

Τοξότης: Απέφυγε ριζικές αλλαγές, αλλά τόλμησε να απαλλαγείς από τοξικές καταστάσεις που τόσο καιρό σου έκαναν ομολογουμένως κακό!

Αιγόκερως: Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’ αυτό απέφυγε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν !

Υδροχόος: Κάποιες συγκυρίες θα σε αναγκάσουν να αυξήσεις τους ρυθμούς σου και να πάρεις ώριμες, αλλά γρήγορες αποφάσεις!

Ιχθύς: Θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου! Η λύση είναι μία: Σκέψου καλά, πριν μιλήσεις!