Ζώδια: Ο Ιχθύς, το καρναβάλι και η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ζώδια: Ο Ιχθύς, το καρναβάλι και η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ο Ιχθύς, το καρναβάλι και η Αφροδίτη στον Υδροχόο: Ένα μείγμα μυσταγωγίας και διασκέδασης.

Χαίρε φίλη αναγνώστρια,

Διανύουμε το μήνα των Ιχθύων που σχεδόν πάντα συμπίπτει με το καρναβάλι και τη πορεία εθίμων που οδηγούν στο Πάσχα. Καθόλου τυχαία, ο μυστηριακός Ιχθύς σε μια πιο ευφάνταστη ερμηνεία, θα μπορούσε να συνδέεται με τις μάσκες, τη γιορτή και το συμβολισμό της Αποκριάς. Ο Ιχθύς είναι κατεξοχήν το ζώδιο της παραπλάνησης, των μεταμφιέσεων και των πολλαπλών προσώπων. Έτσι δένει όμορφα με το πολύχρωμο Τριώδιο, όπου οι μάσκες παίρνουν και δίνουν.

Φέτος η καταπληκτική πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, υπόσχεται μαζί με άλλα γενικά χαρακτηριστικά, ξεφάντωμα με φίλους και μεγάλες παρέες,  όσο και νέους φίλους να προστίθενται στους υπάρχοντες. Πριν ευχηθώ καλή διασκέδαση θα παραθέσω και τα χαρακτηριστικά αυτής της Αφροδίτης, που είτε τα διαθέτεις αν έχεις την γενέθλια Αφροδίτη σου σε αυτή τη θέση, είτε θα τα παρατηρήσεις στο καθημερινό σκηνικό σαν ιδέες ή συζητήσεις.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι θεωρητική και απρόσωπη με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κοινωνικό σύνολο, παρά στις στενές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι τον τρέχοντα μήνα θα γίνουν αναθεωρήσεις που θα αφορούν τα όρια των σχέσεων, δημιουργώντας αποστάσεις προς συζήτηση. Οι εν λόγω αποστάσεις θα έχουν πιθανώς θετικά αποτελέσματα,  αν έχουν βάση την αγάπη και τη κατανόηση όπως και τη διαπίστωση ότι αν η ζωή δεν έχει εναλλαγές καταλήγει στη ρουτίνα και τη στασιμότητα.

Πιο συγκεκριμένα για τις φίλες με στοιχεία Διδύμου, Ζυγού και Υδροχόου στους χάρτες τους προβλέπεται ανανέωση κοινωνικής ζωής και εποικοδομητικοί διάλογοι όποτε αξιοποίησε όποια τέτοια ευκαιρία εμφανιστεί.

                                                              

       Πάμε να κάψουμε τον καρνάβαλο

                   Μανδάμ Αστερόεσσα.