Τα ζώδια της ημέρας (09/03)

Τα ζώδια της ημέρας (09/03)

Σάββατο 9 Μαρτίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Ταύρος: Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και μαζί της ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη με αποτέλεσμα να πάρεις γρήγορα σημαντικές αποφάσεις.

Δίδυμοι: Χρειάζεται να ρυθμίσεις κάποιες από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει. Με σωστό προγραμματισμό θα τα καταφέρεις!

Καρκίνος: Προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου.

Λέων: Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, με τις τάσεις απαισιοδοξίας που περνάς.

Παρθένος: Με ανεβασμένη τη ψυχολογία σου, αποφασίζεις να βάλεις στόχους, που φυσικά θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αργότερα.

Ζυγός: Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Ψάξε που φταις εσύ και μη δείχνεις αδιαφορία γιατί θα αποβεί καταστροφικό.

Σκορπιός: Στα απρόοπτα που θα συμβούν, διατήρησε όσο γίνεται την ψυχραιμία σου, αφού μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα βάλεις σε μία σειρά.

Τοξότης:  Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο και ανοιχτά με το σύντροφο σου.

Αιγόκερως: Έχεις κουραστεί έντονα από τις τελευταίες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν ήταν και λίγες, με συνέπεια να σου βγαίνει ένας απροσδιόριστος εκνευρισμός

Υδροχόος: Αισθάνεσαι, ότι δεν έχεις κάνει κάποια πράγματα, που έπρεπε να έχουν γίνει κι αυτό σε αγχώνει! 

Ιχθύς: Θα σου γίνουν προτάσεις, που πρέπει να σκεφτείς αρκετά σοβαρά, αφού στο μέλλον θα αποβούν πάρα πολύ συμφέρουσες για σένα.