Ζώδια: Το καθιερωμένο γράμμα αφιερωμένο στο ζώδιο του μήνα

Ζώδια: Το καθιερωμένο γράμμα αφιερωμένο στο ζώδιο του μήνα

Η ανοιξιάτικη Κριός ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά της από 21 Μαρτίου μέχρι 19 Απριλίου.

Συμπαθητικό μου Κριαράκι,

Εύχομαι χρόνια πολλά με λιγότερο παρορμητισμό και περισσότερη ευγένεια και είμαι εδώ να σου εξηγήσω το νόημα των παραπάνω. Ως πρώτο ζώδιο παρορμητικό με στοιχείο τη φωτιά και κυβερνήτη τον Άρη, έχεις χαρακτηριστικά ηγέτη, έμφυτη ανάγκη για ανεξαρτησία και έναν έντονο τρόπο έκφρασης που εμπνέει τους άλλους. Θα μου πεις τώρα, που είναι το κακό σε όλα αυτά.. Η αλήθεια είναι πως πουθενά, εντούτοις αρκετοί Κριοί διανθίζουν τα άνωθι με γερές δόσεις υβρεολογίου, απότομες συμπεριφορές, καμία ανοχή σε αναμονή οποιουδήποτε είδους και μόνιμες εξάρσεις θυμού.

Έχοντας και εγώ η ίδια στοιχεία Κριού επάνω μου έχω την ανάγκη, συναγωνίστρια Κριέ, να μοιραστώ μαζί σου πως κάποια μέρα με εκνεύρισε κάποιος στο δρόμο τόσο πολύ που τον έβρισα αφρίζοντας, ενώ ταυτόχρονα αντλούσα τεράστια ευχαρίστηση, παρατηρώντας το πρόσωπό του να αλλάζει εκφράσεις από τη θρασύτητα και ειρωνεία των λεγομένων μου.

Μολαταύτα αν κάποιος αντέξει να ζει με τον εγωισμό ενός Κριού, θα καταλάβει συν το χρόνο ότι έχει κοντά του ένα αξιόπιστο, έντιμο άνθρωπο να τον υποστηρίζει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Όσον αφορά τα άτομα που διαλέγεις κοντά σου εξαιρούνται οι κουραστικοί, αργόστροφοι, επαναλαμβανόμενοι και πιεστικοί τύποι καθώς αναχαιτίζουν την προσωπική σου ανάπτυξη και στόχους κάνοντάς σε να πλήττεις ανίατα που είναι και το χειρότερό σου.

Για να κλείσει το παρόν, ώρα για τη μικρή μας ετήσια πρόβλεψη του 2019: Σίγουρα γνωρίζεις ξέρεις δε ξέρεις Αστρολογία,  πως τίποτα δε κυλάει ιδιαίτερα όμορφα ήδη από το 2008. Εντούτοις φέτος έχεις μόνο Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω να σε ζορίζουν λιγάκι. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος μαζί με μικρά εμπόδια που φέρνει, σε ωριμάζει και ο Πλούτωνας συνεχίζει να τερματίζει καταστάσεις με στόχο ένα νέο Εγώ, μέσα βέβαια από αρκετό πόνο και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ο Δίας στο Τοξότη σου φέρνει αισιοδοξία και ταξιδάκια και όταν πάει Αιγόκερω προς το τέλος του χρόνου σου υπόσχεται αφενός επαγγελματική άνοδο και αφετέρου ένα ωραίο boost στη πολύπαθη δημόσια εικόνα σου.

 

                                                        Πάμε να αδράξουμε τη μέρα!

                                                        Μανδάμ Αστερόεσσα.