Το Ewoman πάει θέατρο: «Σιλάχ…» Τελικά μήπως ο έρωτας είναι αρκετός;

Το Ewoman πάει θέατρο: «Σιλάχ…»  Τελικά μήπως ο έρωτας είναι αρκετός;

Στο θέατρο Ελπίδας, κάθε Σάββατο στις 9:00μ.μ δίνεται ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αλλαγής, αδελφοσύνης και αγάπης μέσω της παράστασης «Σιλάχ».

Στο σενάριο του Γεράσιμου Κατσανέα, ο έρωτας δύο νέων, φαντάζει υπεραρκετός για να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο και να ενώσει ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας.

Μια χαλασμένη βρύση μόνο, φτάνει για να φέρει στο δρόμο ή μάλλον στην πόρτα  της δικηγόρου Ελένης, τον Σιλάχ, έναν Ιρακινό υδραυλικό, μεγαλωμένο στην Ελλάδα. Οι δύο νέοι, κόντρα στις προκαταλήψεις και στον αυστηρό, αστυνομικό πατέρα της κοπέλας, ερωτεύονται παράφορα και δεν διστάζουν να το ζήσουν με όλη τους την καρδιά, ακόμα και όταν ο έρωτάς τους αποκαλύπτεται.

Η σκηνοθέτιδα Κλεοπάτρα Σβανά, με σύμμαχό της τους φωτισμούς του Σπύρου Ιωάννου, τα σκηνικά του Αλέξανδρου Πέτρου και τη μουσική επένδυση του Δημήτρη Μορφέα Σπανού, εκμεταλλεύτηκε πολύ έξυπνα, όλους του χώρους του θεάτρου και απέδωσε στο έργο όλη την ζωντάνια που χρειαζόταν επί σκηνής, κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.

Οι ηθοποιοί Φανή Παρλή, Γεράσιμος Κατσανέας, Θανάσης Παγώνας, πέρασαν μέσω της υποκριτικής τους δεινότητας, όλο το φάσμα των συναισθημάτων των ηρώων που υποδύονταν, φέρνοντας τον θεατή πιο κοντά στη ρίζα των προβλημάτων αυτών των νέων, που προκύπτουν από παθογένειες της ελληνική κοινωνίας, αλλά και από απαρχαιωμένες αντιλήψεις.

Η παράσταση θα παίζεται στο θέατρο Ελπίδας, κάθε Σάββατο στις 9:00μμ

Θέατρο Ελπίδας

Αριστοτέλους και Σμύρνης 5-7 πλατεία Βικτωρίας.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2130883934

Ιδέα σχεδιασμός κειμένου: Γεράσιμος Κατσανέας

Θεατρική προσαμογή – Σκηνοθεσία: Κλεοπάτρα Σβανά

Μουσική παραγωγή- ενορχήστρωση- ήχος: Δημήτρης Μορφέας Σπανός

Σκηνικά: Αλέξανδρος Πέτρου

Φώτα: Σπύρος Ιωάννου

Φωτογραφίες Βίντεο: Άρτεμις Σκεύα

Βοηθοί παραγωγής: Μάνος Γερωνυμάκης Νίκη Κούκου

Παίζουν: Φανή Παρλή, Γεράσιμος Κατσανέας, Θανάσης Παγώνας