Ο Δίας στο Τοξότη γυρνάει ανάδρομος: Τι να περιμένεις και τι όχι

Ο Δίας στο Τοξότη γυρνάει ανάδρομος: Τι να περιμένεις και τι όχι

Ο Δίας στο Τοξότη γυρνάει ανάδρομος: Τι να περιμένεις και τι όχι.

Αγαπητή μου αναγνώστρια,

Σήμερα θα μιλήσουμε για το Δία ο οποίος ήταν ορθόδρομος στον Τοξότη ως τις 9 Απριλίου. Η  ανάδρομη φορά του διαρκεί μέχρι τις 11 Αυγούστου. Γενικά αυτή η πλανητική θέση είναι πολύ ευνοϊκή, καθώς είναι η φυσική κατοικία του Δία και φέρνει τύχη. Πριν ορμήξεις να με λιντσάρεις επειδή σου λέω τύχη και εσύ χαρά δε βλέπεις, διάβασε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά Δία σε ορθή φορά, για να καταλάβεις τι θα γίνει, με Δία σε στάση και οπισθοχώρηση (ανάδρομος).

Ο Δίας σχετίζεται με την τύχη, την ανάπτυξη και την επέκταση. Κυβερνά την ανώτερη γνώση, τις σπουδές, τα ταξίδια και το νόμο. Στη διάρκεια της παρουσίας του στον αγαπημένο Τοξοτάκο μας, είναι πολύ πιθανό όλοι να δούμε κάποια από τα παραπάνω να πηγαίνουν καλά. Τώρα που αναδρόμιασε ( νέο δικό μου ρήμα) ίσως τα θέματα μείνουν λίγο στάσιμα. Αυτό δε πρέπει να σε ανησυχεί, συνεχώς οι πλανήτες τα κάνουν αυτά, όποτε η θετική προσέγγιση είναι η εξής: Ώρα για ενδοσκόπηση του νοήματος της ζωής, των στόχων και άλλων τέτοιων χρήσιμων κλισέ. Σε άλλα νέα, προσοχή σε ρίσκα που έχουν να κάνουν με παράβαση νόμου. Θα σε κυνηγάνε!

Για να κλείσει αυτή η τόσο ενθουσιώδης περιγραφή, η έναρξη της οπισθοχώρησης του Δία, συμπίπτει με σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στον Ιχθύ. Η εσωτερική σου αναζήτηση μπορεί να αρχίσει κάνοντας γλυκές ρομαντικές σκέψεις για αυτή την εβδομάδα και απασχολούμενη με όμορφα πράγματα που κάνουν καλό στη ψυχή σου. Επίσης κάνε και μια ευχή. Μπορεί ο Δίας να μην είναι τζίνι, με ευχές εντούτοις ποτέ δεν ξέρεις.

Με αγάπη,

Μανδάμ Αστερόεσσα.