Η συνταγή της ημέρας: Αλμυρό κανταϊφι με φέτα!

Η συνταγή της ημέρας: Αλμυρό κανταϊφι με φέτα!

Κανταϊφι αλμυρό, με φέτα, ένα εξαιρετικό μεσογειακό ορεκτικό φιλοξενεί σήμερα το ewoman!

Σε ποιόν δεν έχει τύχει να πάει σε κάποιο εστιατόριο-ταβέρνα-μεζεδοπωλείο και να κολλήσει σε κάποια γεύση...
Όπως εγώ κόλλησα κι όχι άδικα, με αυτό το αλμυρό κανταϊφι με δραμινή φέτα Νεογάλ και την υπογραφή του νεαρού σεφ Σταύρου και μοιράζομαι τη συνταγή μαζί σας αναγνώστες-αναγνώστριες του ewoman, η οποία δεν έχει βαθμό δυσκολίας, σίγουρα όμως βαθμολογείται υψηλά για την ιδιαίτερη εμφάνιση και  γεύση της!
Υλικά για περίπου 16 κομμάτια:
1/2 κιλό κανταϊφι
1 1/2 κιλό(περίπου) τυρί φέτα Νεογάλ ή οποιαδήποτε άλλη φέτα 
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
μέλι
μαύρο και άσπρο σουσάμι
Η εκτέλεση απλή! Κόβουμε το τυρί σε χοντρά κομμάτια και τυλίγουμε στο κανταϊφι.

Η συνταγή της ημέρας: Κανταϊφι με φέτα!

(Σ' αυτή τη φάση μπορούμε να τα διατηρήσουμε ωμά στο ψυγείο, τυλιγμένα σε λαδόκολλα σε αεροστεγές σκεύος.) Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο μέχρι να ροδίσει καλά! 
Σερβίρουμε ζεστό, αφού γαρνίρουμε με εξαιρετικό μέλι και πασπαλίσουμε με μαύρο και άσπρο σουσάμι και...καλή μας όρεξη!

* Ευχαριστώ το Μεζεδοπωλείο "το Τηγάνι" στα Κύργια Δράμας, γι' αυτή τη συνταγή κι εύχομαι να συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις μοντέρνες γαστριμαργικά και προσεγμένες γευστικές προτάσεις του!

Η συνταγή της ημέρας: Κανταϊφι με φέτα!