All about eWoman: Ριγέ, μία από τις τάσεις της Άνοιξης 2019

All about eWoman: Ριγέ, μία από τις τάσεις της Άνοιξης 2019

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Μπορεί να έχει ξεχάσει η Άνοιξη να μας επισκεφτεί, αλλά εμείς πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένες. Έτσι κι εγώ, κόντρα στην κακοκαιρία και τον χειμώνα που, καθώς φαίνεται, μας έχει αγαπήσει και δε θέλει να μας αποχωριστεί, έκανα τις αγορές μου για την Άνοιξη. Και, εννοείται θα σας τις δείξω όλες, μία προς μία στα επόμενα άρθρα. 

Ενημερώθηκα, που λέτε, πρώτα, για τις τάσεις κι έπειτα ξεχύθηκα στα μαγαζιά για αχαλίνωτο shopping. Πήρα, και τι δεν πήρα. Σήμερα, όμως, το άρθρο είναι αφιερωμένο σε εκείνο το κομμάτι που λάτρεψα, κι όπως έλεγε κι η "Βίβλος" της γυναίκας, το Instagram, αποτελεί must have κομμάτι. 

Οι ρίγες, λέγεται πως, αφότου κατέφθασαν την άνοιξη του 2017, δύσκολα θα μας αφήσουν. Θα φορεθούν σε παντελόνια, σακάκια, ολόσωμες φόρμες, φορέματα κι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Είναι εύκολα διαχειρίσιμες ως προς τον συνδυασμό τους αλλά και πολύ εύκολο κόλπο για τις κοντές του κόσμου εκεί έξω. Χιουμοράκι, χιουμοράκι για να γλυκάνω κι εγώ τον πόνο μου. Εάν είστε από τις λιγότερο τολμηρές, διαλέξτε λεπτές γραμμές και σε χρώματα που δεν τραβούν τόσο την προσοχή ούτως ώστε να ακολουθείτε τις τάσεις αλλά και να νιώθετε άνετα. Εάν τολμάτε και είστε από τα γνωστά fashion victims επιλέξτε πιο έντονες και σετάρετε, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, ρίγες πάνω ρίγες κάτω! 

*Το συγκεκριμένο παντελόνι το πήρα από Stradivarius, και είναι πολύ οικονομικό!