Ταύρος: Σταθερός σε φιλίες, σχέσεις και δουλειές

Ταύρος: Σταθερός σε φιλίες, σχέσεις και δουλειές

Το πασχαλινό ζώδιο του μήνα είναι ο Ταύρος: Οι «κόρες» της Αφροδίτης εορτάζουν από 21 Απριλίου έως 20 Μαϊου.

Ταυρίνα αναγνώστρια,

Χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα. Είμαι εδώ για να σου γράψω το καθιερωμένο γράμμα με χιούμορ, δόσεις αλήθειας και μίνι προβλεψούλα για σένα και μόνο! Επίτηδες κάνω αυτή την εισαγωγή, για να μη μου θυμώσεις, νομίζοντας πως ειρωνεύομαι και γίνεις ταύρος εν υαλοπωλείο.

Μόλις είδαμε με απλό τρόπο, δυο χαρακτηριστικά σου: Ευθιξία λόγω μεγάλου συναισθήματος με το παραμικρό και ασυγκράτητος θυμός αν ξεπεράσουν χαζά ή όχι,  σχόλια τις κόκκινες γραμμές σου. Ανήκεις στα σταθερά ζώδια, με στοιχείο τη γη και κυβερνήτη την όμορφη Αφροδίτη. Άτομο συντηρητικό, προσγειωμένο στην πραγματικότητα στην καλύτερη περίπτωση και «γειωμένο» στη ρουτίνα και συμβατικότητα στα όρια της αυτοματοποιημένης συμπεριφοράς στη χειρότερη.

Σταθερό ταυρί σε φιλίες, σχέσεις και δουλειές σε σημείο ενίοτε να εθελοτυφλείς μέχρις εσχάτων σε νεκρές καταστάσεις. Αλήθεια είναι ότι το πείσμα είναι έννοια ταυτόσημη μαζί σου… Παρόλα αυτά, επιβιώνεις παντού,  αφού πατάς σταθερά στα πόδια σου,  ακόμα και όταν ανισορροπείς,  με αποτέλεσμα τα παραπάνω.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είσαι καλή μαγείρισσα κι αν όχι σίγουρα με γούστο στο φαγητό και τα όμορφα ακριβά πράγματα και ιδού κάτι παράξενο: έχεις έντονη αίσθηση της οικονομίας και συχνά πυκνά μπορεί να σε προσεγγίζουν φίλοι για δανεικά. Με λίγα λόγια, είσαι μια γλυκιά χαμηλών τόνων προσωπικότητα και αγαπάς πολύ την οικογένεια. Βάλε και λίγο περισσότερο χιούμορ στη ζωή σου και θα είσαι ακόμα καλύτερα.

Το 2019 και τα επόμενα χρόνια που έρχονται, θα είναι καθοριστικά για ριζοσπαστικές αλλαγές (δε γουστάρεις αλλά είναι αναγκαίες) και ξεβόλεμα με στόχο την εισαγωγή σου σε νέα ταυρίσια δεδομένα. Προτείνω να εκμεταλλευτείς την εύνοια του Δία - Τοξότη για οικονομία (την αγαπάς) και αν το θες να επενδύσεις σε ακίνητα ή να επιλύσεις προς όφελος σου κληρονομικές διενέξεις.

Seize the day!

Mανδάμ Αστερόεσσα.