Must Have της άνοιξης: Τα trends που θα εστιάσετε στα ψώνια σας(2)

Must Have της άνοιξης: Τα trends που θα εστιάσετε στα ψώνια σας(2)(pixabay)

Μετά τα 5 πιο hot κομμάτια της σεζόν, σου έχουμε και τη συνέχεια. Έχουμε να σου προτείνουμε ακόμη 5 φρέσκιες και κομψές ιδέες που θα μεταμορφώσουν το στιλ σου αυτή την άνοιξη και καλοκαίρι: Έθνικ μοτίβα για boho στυλ, δέρμα και δερματίνη για μια επιβλητική σέξι εμφάνιση, tie-dye print για μια πιο funky διάθεση. Επίσης, μην διστάσεις να πάρεις -αν δεν έχεις- μία πλισέ φούστα σε παλ -λιλά, ροζ- ή έντονες αποχρώσεις -κίτρινο, πορτοκαλί- και γιατί όχι, τόλμησε μία φετινή τάση για να ξεχωρίσεις, τα cycling shorts. Δες παρακάτω:

 

6. Έθνικ μοτίβα

Έθνικ σχέδια θα μας ταξιδέψουν σε διάφορες περιοχές όπως το Μαρόκο και η έρημος Σαχάρα.

ethik-ewoman 

Zara

7. Leather

Δέρμα και δερματίνη ταιριάζουν τέλεια στο δυναμικό τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας.

leather-ewoman_0

Zara

  • Ακόμη πιο fashion forward επιλογή δέρμα σε καφέ και κόκκινο.

dior-ewoman_0

Σύνολο Dior

8. Tie-dye

Tie-dye, ένα παιχνιδιάρικο print που συνδυάζει μοναδικά διάφορα χρώματα. Μας θυμίζει ξένοιαστες στιγμές, φθηνά  t-shirts το καλοκαίρι πίσω στα ‘90s. Επιστρέφει και πάλι σε πολλούς ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς.

tiedie-ewoman

StellaMcCartney

Συνδυάζεται άνετα με τα πάντα

  • από ένα τζιν –Polo

polo-ewoman_0

  • μέχρι με μία φούστα-ALC

alc-ewoman

9. Πλισέ φούστες

  • Αν δεν έχεις μία πλισέ φούστα στην γκαρνταρόμπα σου, τότε πρέπει να αποκτήσεις. Κολακεύουν κάθε σωματότυπο και συνδυάζονται με πάρα πολλούς τρόπους.

plise-ewoman

Fendi

10. Cycling Shorts

Ποιος είπε ότι τα  cycling shorts κάνουν μόνο για την γυμναστική; Συνδυάζονται υπέροχα με ένα κομψό σακάκι ή με θηλυκές ζακέτες για να δώσουν ένα πιο θηλυκό ύφος στο σύνολό σου.  Μπορούν να φορεθούν άνετα στο γραφείο με ένα πουκάμισο και κλασικές γόβες. Επίσης, φοριούνται με ένα ταιριαστό αθλητικό μπουστάκι και ένα τζάκετ για πιο σπορ εμφανίσεις. Είναι ένα trend που σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς και να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς. Δοκίμασέ το!

misguided-ewoman

Misguided

Απόλαυσε τα ψώνια σου!