All about eWoman: Σκουλαρίκια με print, μία ακόμη τάση

All about eWoman: Σκουλαρίκια με print, μία ακόμη τάση

Είμαι η Έφη και δηλώνω υπεύθυνα beauty addict και fashion lover. Μαζί, στη νέα στήλη του eWoman, θα μιλάμε για τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ. Θα κάνουμε reviews σε προϊόντα ομορφιάς και θα σχολιάζουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Και μην ξεχνάτε, πάντα να αφήνετε το σχόλιο σας με το θέμα που θέλετε στο επόμενο άρθρο.

Σας έχω γράψει ξανά πως από τα αξεσουάρ, εκείνα στα οποία έχω μεγαλύτερη αδυναμία, είναι τα σκουλαρίκια. Σε προηγούμενο άρθρο της στήλης, εδώ, σας έγραψα για την τάση με τα φλουριά. Σήμερα, θα σας γράψω για τα print.

Print, φέτος, είδαμε πολύ και παντού. Από τις πιο hot τάσεις. Οι περισσότερες πήραμε ένα τέτοιο κομμάτι, καθώς πως να αντισταθείς σε τόσο print να σε περικυκλώνει σε κάθε κατάστημα.

Οι τάσεις για τα σκουλαρίκια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού 2019, φωνάζουν χρώμα, print, μακρυά, κρίκοι, φλουριά κ.λ.π. Κοινώς statement.

Τα συγκεκριμένα, ίσως για κάποιες θεωρηθούν υπερβολή. Σκεφτείτε τα με ένα λευκό T-shirt, τζιν και πέδιλο. Ονειρευτείτε το με ένα λευκό ή μαύρο μακρύ ή κοντό φόρεμα για μια βόλτα στο νησί. Όπως κι αν το σκεφτείτε, δύσκολα να μη με βρείτε σύμφωνη. Κι αυτή η τάση με βρίσκει υπέρμαχο της. 

Τολμήστε το και πείτε μας τη γνώμη σας.