Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Μήνας Μάϊος 2022

Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Μήνας Μάϊος 2019

Πρωτομαγιά, πρωτομηνιά και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις μηνιαίες προβλέψεις ανά ζώδιο για το μήνα Μάϊο! Καλό μήνα!   

Κριός: Θα χαλαρώσεις και θα γυρίσεις την πλάτη στα προβλήματα. Θα νιώσεις την ανάγκη ν’ αλλάξεις την καθημερινότητά σου διότι το τελευταίο διάστημα έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνεις μια αυτοκριτική και να βάλεις πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που έχεις στη ζωή σου. Μην χάσεις την ευκαιρία προς το τέλος του μήνα να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν!.

Ταύρος: Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις στη στήριξή τους. Καλό είναι ν’ αναβάλεις οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα γιατί δεν είναι  η κατάλληλη στιγμή. Στα οικονομικά σου φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις. Στην αισθηματική σου ζωή, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις και το μέλλον κατάματα. 

Δίδυμοι: Θα αισθάνεσαι καλά και θα αξιοποιήσεις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κοινωνικές εμφανίσεις και ψυχαγωγία θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεσή σου. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα.

Καρκίνος: Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου για αυτό προετοιμάσου κατάλληλα! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους από εσένα ανθρώπους, για να πετύχεις όσα θέλεις.

Λέων:  Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου.. Θα αγωνιστείς για να κάνεις πράξη τα όνειρά σου και να μπορέσεις να εκφράσεις τα ταλέντα και τα πιστεύω σου. Θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σε υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σου και θα σε βοηθήσουν για να φτάσεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει.  Θα αποκαλυφθούν αλήθειες για κάποιους ανθρώπους τις οποίες είτε δεν είχες δει ή εσκεμμένα δεν ήθελες να δεις. 

Παρθένος:  Θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις, αναποδιές και δυσκολίες, για αυτό απόφυγε να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες τη χρονική αυτή περίοδο. Υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει το κέφι και η διάθεσή σου, λόγω των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσεις, γιατί θα νιώθεις ότι πιέζεσαι. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σου. 

Ζυγός:  Αυτόν το μήνα μπορεί να θελήσεις να κάνεις  θεαματικές αλλαγές και να υλοποιήσεις  τους πολυπόθητους στόχους σου. Κάποιο ξαφνικό ταξίδι θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση του οικονομικού σου τομέα. Η βελτίωση των συνεργασιών σου θα σου ανοίξει δρόμο για το μέλλον. Απόφυγε παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και πρόσεξε τις κινήσεις σου.  Την περίοδο αυτή θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις που σε δυσκολεύουν από το παρελθόν.

Σκορπιός:  Πολλά καινούρια πράγματα και πολλές ευκαιρίες για μια γενικότερη επαγγελματική ανανέωση. Έως και τα μέσα Μαΐου, έννοιες, εντάσεις και μικροπροβλήματα είναι πιθανόν να σε στενοχωρήσουν. Μπορείς, με κατάλληλους χειρισμούς, να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Μίλησε σε άτομα που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια στον επαγγελματικό χώρο. Μερικές αντιδράσεις και εμπόδια θα αντιμετωπίσεις προς το τέλος του μήνα, όμως ενδέχεται να κλείσεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης: Απόφυγε  να δανείσεις χρήματα. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι, γιατί αν εξαντληθείς τώρα δεν θα καταφέρεις τίποτα από όλα αυτά που θέλεις. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μεθόδευσε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν.

 Αιγόκερως: Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και έλεγξε καλά πριν υπογράψεις δεσμευτικές συμφωνίες. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αυξάνονται οι ευθύνες σου στον επαγγελματικό τομέα και θα αναγκαστείς να εργάζεσαι παραπάνω ώρες για να μπορέσεις να διευθετήσεις σωστά τις υποθέσεις που σου έχουν αναθέσει. Στα αισθηματικά, πρέπει να αποφύγεις να μεγαλοποιείς τυχόν μικροεντάσεις με το σύντροφό σου.

Υδροχόος:  Είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να δείξεις την πραγματική αξία σου και να βάλεις τις υποθέσεις σου σε τάξη!  Αυτόν το μήνα μπορεί να θελήσεις να κάνεις θεαματικές αλλαγές, ώστε να υλοποιήσεις επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σου. Κάποιο ξαφνικό ταξίδι θα ανοίξει τους δρόμους για σημαντικά οικονομικά οφέλη σε μελλοντικό στάδιο. Απόφυγε παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Ένας νέος κύκλος ανοίγει, με αλλαγές και εκπληρώσεις των στόχων σου. 

Ιχθύς: Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αν καταφέρεις να τις αξιοποιήσεις σωστά. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα, διότι έκτακτες δαπάνες θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό. Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο. Κράτησε κάποια απόσταση απέναντι στους συνεργάτες σου και μην ανοίγεσαι εύκολα, γιατί θα αντιμετωπίσεις περίεργες καταστάσεις και καλό θα ήταν να αποφύγεις εντάσεις και διαπληκτισμούς.