Πλούτωνας και Κρόνος στον Αιγόκερω υπόσχονται «καλοπέραση»

Πλούτωνας και Κρόνος στον Αιγόκερω υπόσχονται «καλοπέραση»

Πλούτωνας και Κρόνος στον Αιγόκερω σε σύνοδο, υπόσχονται «καλοπέραση» στο έπακρο: Δίνουμε προσοχή!

Γεια σου φίλη μου,

Ελπίζω να πέρασες όμορφα το Πάσχα σου και να χωράς ακόμα στα ρουχαλάκια, που με κόπο αγόρασες. Προχωράμε στα αστρολογικά μας νέα, για να είσαι πάντα ενημερωμένη.

Ο Κρόνος είναι αρκετό καιρό στο σπίτι του στον Αιγόκερω ( είναι ο κυβερνήτης του). Αυτό είναι κατά βάση θετικό, γιατί σε όποιον έχει δουλέψει πάνω στους στόχους του θα φέρει επιβράβευση και επιτυχία. Από 30 Απριλίου μέχρι 18 Σεπτεμβρίου, γυρίζει ανάδρομος. Έτσι χάνει λίγη από την αυστηρότητά του και δίνει ελπίδες να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου.

Πιθανές καταστάσεις που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια είναι: επαναπροσδιορισμός των κοινωνικών δομών προσωπικά αλλά και γενικά στη κοινωνία, προβλήματα σε επαγγελματικά ξεκινήματα και θέματα status που αν αμεληθούν, ίσως να μη καταλήξουν ευχάριστα. Εργασίες που είχαν μείνει για τον οποιοδήποτε λόγο ημιτελείς, μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν.

Ίσως σκέφτεσαι ότι δεν διάβασες και τίποτα καινούργιο αφού αυτά συμβαίνουν συχνά. Ώρα για μια μικρή αναφορά στο φίλο μας Πλούτωνα: Κατοικοεδρεύει χρόνια στον Αιγόκερω και τώρα απόκτησε και «γείτονα» τον Κρόνο για να φέρουν μαζί αρκετά δραστικές αλλαγές.

Αυτό το ωραίο μορφωματάκι μπορεί να υπενθυμίσει, καθόλου διακριτικά, προβλήματα υγείας σωματικής ή/και ψυχικής που υπήρχαν παλαιότερα αλλά εσύ τα είχες ξεχάσει, γιατί είχαν υποχωρήσει και αποδυναμωθεί. Η αστρολογική αυτή σύνοδος θα σηματοδοτήσει ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους (σε ζώδιο, ωροσκόπο ή πλανήτες εκεί) μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον σε σημαντικό βαθμό.

Θα γίνουν τυχαίες αποκαλύψεις για το παρελθόν και θα πάρεις απαντήσεις για διάφορα παρελθοντικά, αναπάντητα ερωτηματικά (π.χ. τι έγινε και σε απέλυσε η τάδε σιχαμένη και έχασες τη δουλίτσα σου; Τι εννοούσε αυτός ο αχαρακτήριστα ανόητος πρώην ή/και νυν, όταν έλεγε ασυναρτησίες;)

Συνοψίζοντας τα παραπάνω ό.τι και να μάθεις, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως όλα αυτά δεν είναι καινούργια. Το δίπολο Καρκίνος-Αιγόκερως συμβολίζει μεταξύ άλλων τα παιδικά βιώματα και πως αυτά μέσα από τα χρόνια εξελίσσονται, στη σημερινή σου κοινωνική εικόνα. Μέσα λοιπόν από ενδεχόμενο πόνο και διαπιστώσεις (όχι και πολύ ευχάριστες) θα φωτιστεί ένα κομμάτι παρασκηνίου που σε κρατούσε πίσω.

Μη με κοιτάς έτσι απλά ενημερώνω και παράλληλα συμπάσχω.

Μανδάμ Αστερόεσσα.