Eman says: Γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης

Eman says: Γυναίκα με Όλη την έννοια της λέξης

Το πανέμορφο πρόσωπό σου, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, απελευθερώνει την έννοια της ομορφιάς στο μυαλό. Σαν ένα ναρκωτικό που δρα στον εγκέφαλο.

Τα πανέμορφα γυαλιστερά σου μάτια δείχνουν παρατηρητικότητα και θηλυκότητα. Είναι ικανά να προκαλέσουν απώλεια της αίσθησης του χρόνου.

Τα σαρκώδη χείλη και η υπέροχα προσεγμένη οδοντοστοιχία σου, όταν συνδυάζονται σε ένα χαμόγελό σου προκαλούν αγνή ευχαρίστηση.

Τα μακριά σου μαλλιά δίνουν τη χάρη που μόνο εσύ έχεις. Η μυρωδιά τους μπορεί να γαληνεύσει.

Τα τέλεια προσεγμένα νύχια κάνουν τα πανέμορφα χέρια σου σημείο για χάδια και φιλιά. Οι κινήσεις σου είναι πάντα μελετημένες. Με έναν αέρα που δείχνουν την κλάση σου. Κλάση βασίλισσας που μόνο ένας βασιλιάς μπορεί να έχει δίπλα του.

Η φωνή σου δημιουργεί λέξεις που δείχνουν το υψηλά νοητικό επίπεδό σου. Την ωριμότητά σου. Την εμπειρία σου. Την καλοσύνη σου. Την ευφυία σου. Χαρακτηριστικά που γοητεύουν!

Το καλλιεργημένο μυαλό σου μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση. Προκαλείς τον θαυμασμό!

Είσαι προσγειωμένη και ξέρεις να δίνεις. Σέβεσαι τα πάντα γύρω σου και θέλεις να είσαι σωστή απέναντι σε όλους αλλά ξέρεις και να τους βάζεις στην θέση τους όταν πρέπει. Αρετές που λίγες έχουν.

Δίνεις τη μέγιστη τιμή όταν σε έχει δίπλα του ένας άντρας και έχει κάθε λόγο να σε καμαρώνει!

Αποπνέεις τον σεβασμό και τον κάνεις να θέλει να γίνει ακόμη καλύτερος από όσο ήδη είναι.

Γιατί το αξίζεις! Όλα πάνω σου και μέσα σου μαρτυρούν αυτό που είσαι. Η Γυναίκα με Όλη την έννοια της λέξης!

Αφιερωμένο σε όλες. Εμπνευσμένο από μία.

 

Στείλε μου ένα mail στην διεύθυνση eman.listens.to.you@gmail.com και θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις, να σχολιάσουμε θέματα που ήδη έχουν δημοσιευτεί, να προβληματιστούμε με άλλα ευχάριστα ή δυσάρεστα, λυμένα ή άλυτα, να σου δώσω κάποια συμβουλή που μπορεί να σε βοηθήσει και μέσω όλων αυτών να εξελιχθούμε και οι δύο.