Δίδυμος: Το ζώδιο του μήνα

Δίδυμος: Το ζώδιο του μήνα

Η αιώνια έφηβος του ζωδιακού εορτάζει από 21 Μαϊου εώς 21 Ιουνίου.

Φίλη Διδυμίνα,

ήθελα να σου γράψω νωρίτερα, αλλά μου άφησε χρόνους ο η/υ και όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να αντικατασταθεί άμεσα. Ξέρω ότι ως ταγός της επικοινωνίας  που είσαι. θα με καταλάβεις πόσο σοκαρίστηκα χωρίς το χρήσιμο αυτό εργαλείο.

Πάμε στα δικά σου τώρα: Αρχίζω με πολλές ευχές για τα γενέθλιά σου, αραδιάζοντας και μερικά χαρακτηριστικά που σίγουρα έχεις. Δίδυμος= χιούμορ, κοινωνικότητα και εύκολη προσαρμογή. Ζώδιο του Αέρα, ευμετάβλητο με κυβερνήτη τον τρελούτσικο Ερμή.

Σε μια παρέα είναι πολύ εύκολο να παρατήρησει κανείς ένα Δίδυμο, καθώς ομιλεί διαρκώς χειρονομώντας, το ματάκι παίζει γύρω-γύρω και ξέρει ότι hot κουτσομπολιό κυκλοφορεί. Αν θέλω να διαρρεύσει κάτι, πάντα το λέω σαν μυστικό σε ένα Δίδυμο για σίγουρα αποτελέσματα...

Είσαι λάτρης της τεχνολογίας και το κινητό σου είναι προέκταση του χεριού σου, ώστε να επικοινωνείς διαρκώς με όλους. Όλα καλά ως εδώ. Από κάποιο σημείο και μετά εντούτοις, αρχίζουμε να βαριόμαστε λιγάκι αγαπημένη, όταν αλλάζεις γνώμη κάθε τόσο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σε παρακολουθήσουμε, όταν σε πιάνει υπερκινητική ανησυχία και δε μπορείς να σταθείς σε ένα σημείο και όταν παρορμητικά κάνεις σπασμωδικές κινήσεις χωρίς κανένα νόημα. Το καλό σε όλα αυτά είναι, πως σίγουρα χαμογελάς με το γραμματάκι μου αντί να παρεξηγηθείς, όπως ίσως θα συνέβαινε σε κάποια άλλη ζωδιακή φίλη μας.

Πριν πάμε στη πρόβλεψή σου θα σου αναφέρω και ένα ακόμα ενδεχόμενο μικρό ελαττωματάκι σου «κληρονομιά» από τον κυβερνήτη σου τον Ερμή: όπως έκλεψε σκανταλιάρικα τα βόδια του Απόλλωνα και τον κυνηγούσε έξαλλος, έτσι και εσύ μπορεί καμιά φορά να μπεις στο πειρασμό να πάρεις κάτι χωρίς να το πληρώσεις...

Φέτος είναι η χρονιά σου! Έχεις Δία να σε ευνοεί στα πάντα και τώρα μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες προς όφελός σου. Αν είσαι γεννημένη περίπου στα μέσα Ιουνίου, ισχύουν μεν τα παραπάνω, αλλά εφιστώ την προσοχή, γιατί ίσως σου θολώσει λίγο τα νερά και την κρίση ο Ποσειδών από το αγαπητό Ψάρι.

 

Σου εύχομαι να είσαι πάντα

μια ανάλαφρη νεραϊδούλα όπως τώρα!

Μανδάμ Αστερόεσσα.