Together Photography: Για στιγμές που θα μείνουν για πάντα

Together Photography; Για στιγμές που θα μείνουν για πάντα

Η Έρη, ο Θανάσης και δύο φωτογραφικές μηχανές. Χαμόγελα φωτεινά, μάτια και χέρια που κατέχουν τη δύναμη του κλικ του φωτογραφικού φακού. Κάντε το εικόνα και θα έχετε το ακαταμάχητο team του Together Photography.

tog1-ewoman

Είχα την τύχη να τους γνωρίσω πριν καν χρειαστώ φωτογράφο. Έτσι όταν πια ορίσαμε ημερομηνία γάμου, η επιλογή ήταν μονόδρομος. Έχω δει πολλές δουλειές αλλά σαν τη δική τους, καμιά. Δεν είναι μόνο το ταλέντο που δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις άπαξ και δεις φωτογραφίες τους.

tog5-ewoman

Είναι αυτή η μαγεία του αφτιασίδωτου, του αρετουσάριστου, του φυσικού, που σε κάνει να τους αγαπάς. Οι φωτογραφίες των παιδιών δεν έχουν τίποτα το στημένο, τίποτα το ψεύτικο. Και αυτό το λέω με σιγουριά γιατί το έζησα. Τόσες ώρες φέρναμε βόλτες στο Τατόι για το next day του γάμου και δεν ποζάραμε ούτε για μια στιγμή. Κι όμως, οι φωτογραφίες μας ήταν κάτι παραπάνω από ονειρικές.

tog4-ewoman

Η Έρη Λίτη και ο Θανάσης Βάλχος, ή αλλιώς ο Θανάσης και η Έρη, είναι δυο πλάσματα που γεννήθηκαν για να είναι μαζί. Το καταλαβαίνεις βλέποντάς τους, νιώθοντας την αρμονία τους, εισπράττοντας την αύρα τους. Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στη μεγάλη τους αγάπη, τη φωτογραφία -γιατί στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο.

tog10-ewoman

Αφιέρωσαν το ταλέντο τους στην καλλιτεχνική φωτογραφία κι έβαλαν σκοπό της επαγγελματικής τους ζωής να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους, αποτυπώνοντας τις ομορφότερες στιγμές τους.

tog3-ewoman

Στα χέρια τους κάθε νύφη γίνεται πλάσμα αέρινο. Ο έρωτας των ήδη ερωτευμένων ζευγαριών, απογειώνεται. Μη ρωτήσετε πώς το κάνουν, δεν το έμαθα ποτέ. Το ένιωσα όμως.
Τα στοιχεία της φύσης εναρμονίζονται πλήρως και οι φωτογραφίες μοιάζουν ψεύτικες, μόνο που δεν είναι. Είναι αληθινές και κάθε τους χρώμα, κάθε λεπτομέρεια, βγάζει προς τα έξω αγάπη κι ευτυχία.

tog7-ewoman

Η Έρη και ο Θανάσης είναι καλλιτέχνες με όλη τη σημασία της λέξης. Βουνά, θάλασσες, δάση, δεν καταφέρνουν να αντισταθούν στον φακό τους. Σε τέτοια παραμυθένια κάδρα τοποθετούν και τους πρωταγωνιστές των φωτογραφιών τους, απαθανατίζοντας όχι τοπία, αλλά συναισθήματα.

tog11-ewoman

Αν χρειαστείτε ποτέ ανθρώπους που θα σας κοιτάξουν βαθιά στα μάτια και θα διαβάσουν την καρδιά σας, που θα σας προσφέρουν αυτό που αληθινά θέλετε και που μπορεί ακόμη κι εσείς οι ίδιοι να μην έχετε καλά καλά συνειδητοποιήσει, μην ψάξετε μακριά. Αναζητήστε τους και δεν πρόκειται να το μετανιώσετε.

tog9-ewoman

Together θα πει μαζί και η Έρη με τον Θανάση, ο Θανάσης με την Έρη, αυτό το μαζί το απογείωσαν, το έκαναν τέχνη, το έκαναν μεράκι, το έκαναν φωτογραφία που μένει για μια ζωή...

tog6-ewoman