Τα ζώδια της ημέρας (09/06)

Τα ζώδια της ημέρας (09/06)

Κυριακή 9 Ιουνίου και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις ημερήσιες προβλέψεις ανά ζώδιο.  

Κριός: Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την  τύχη σου! Έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ανάγκη της προσωπικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας!

Ταύρος: Μην ανοίγεσαι εύκολα στις διαπροσωπικές σου επαφές, ιδίως όσον αφορά τα σχέδια σου. Όσο λιγότερα ξέρουν οι άλλοι  τόσο το καλύτερο!

Δίδυμοι: Δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου και πετυχαίνεις αρμονικές διαπροσωπικές επαφές και συνεργασίες με τους άλλους.

Καρκίνος: Αισθάνεσαι για κάποιο λόγο ότι η αξία σου, εξαρτάται πολύ περισσότερο από συνήθως, από την γνώμη των άλλων.

Λέων: Δες την ζωή με πιο ανέμελο μάτι, κοινωνικοποιήσου  και διασκέδασε όσο πιο πολύ μπορείς, χωρίς όμως να παρασυρθείς σε επιπολαιότητα.

Παρθένος: Διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και πετυχαίνεις την εξομάλυνσή τους! Προσοχή όμως, να μη καταλήξεις να φορτώνεσαι συναισθηματικά

Ζυγός: Επικοινώνησε όσο μπορείς, σκέψου, αξιολόγησε και συζήτησε με σαφήνεια για τους στόχους και τις επιθυμίες σου.

Σκορπιός: Η αυτοεκτίμησή σου θα επανέλθει και θα νιώσεις και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου, αλλά και για ότι έχεις κατακτήσει!

Τοξότης: Μη μείνεις κλεισμένος στο σπίτι και μη φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την ζωή σου!

Αιγόκερως: Πες όχι στις υπερβολικές προσδοκίες, ώστε να μην χάσεις επαφή με την πραγματικότητα και να ξέχνα  για λίγο τη λογική σου!

Υδροχόος: Οι διαπροσωπικές σχέσεις με τους φίλους σου, εξομαλύνονται, ενδυναμώνονται και καλυτερεύουν!

Ιχθύς: Προσπάθησε να κερδίσεις τον σεβασμό και όχι να τον απαιτείς, προκειμένου να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα!