Top 20 Πεντάγραμμο festival: Νέοι καλλιτέχνες, ταλαντούχες εμφανίσεις

Top 20 Πεντάγραμμο festival: Νέοι καλλιτέχνες, ταλαντούχες εμφανίσεις

Στη μουσική σκηνή του Hollywood stage την Πέμπτη 9 Μαϊου  έλαβε χώρα το τρίτο κατά σειρά festival  του Πενταγράμμου, powered by La Vita radio. Ο στόχος της καλλιτεχνικής αυτής βραδιάς ήταν η παρουσίαση των νικητών των τριών τελευταίων μηνών, οι οποίοι ψηφίστηκαν από το κοινό στον διαγωνισμό Top 20 ,του γνωστού portal Πενταγράμμου, που πραγματοποιείται κάθε μήνα.

Ο ιδρυτής του portal αυτού και διοργανωτής της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, Δημήτρης Μήλας, εμπιστεύτηκε την παρουσίασή της και την επιμέλεια των κειμένων της σε δύο νεαρές, αιθέριες υπάρξεις που ξεχώρισαν για το χιούμορ, την άνεση και την λάμψη τους επί σκηνής.

 Hollywood stage

Δεν είναι άλλες από τις ταλαντούχες ραδιοφωνικές παραγωγούς του La Vita radio, Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου και Ιουστίνη Φιλιππίδου.

Hollywood stage

Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση του  γνωστού, μέσω του τραγουδιού του «Τα αεροπλάνα που φεύγουν» Γιώργου Δεδούση, ο οποίος διακρίνεται και για τις υψηλές γνώσεις του στη μουσική, αφού είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση «Μουσική για εικόνα». Μάλιστα έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και διδάσκει ανώτερα θεωρητικά.

Hollywood stage

Στη συνέχεια το μουσικό κλίμα άλλαξε άρδην με την παραδοσιακή παρουσία του Σπύρου Νικολάου, που μαζί με τους resalto μας ταξίδεψαν μέχρι τον μακρινό μα αγαπημένο μας ποταμό Αχελώο, καθώς το τραγούδι για το οποίο διακρίθηκε ο ερμηνευτής έχει το όνομα του ποταμού που ήταν εξάλλου και η έμπνευσή του.

Last but not least ανέβηκαν στη σκηνή και ξεσήκωσαν το ήδη ενθουσιασμένο και εύθυμο κοινό, οι γνωστοί  στην ελληνική ποπ-ροκ και έντεχνη μουσική σκηνή, Apallaente. Οι «διαφορετικοί»  λοιπόν, όπως δηλώνει το όνομά τους βραβεύτηκαν για το τραγούδι «Τα ρούχα που φοράω» και μας το τραγούδησαν μεταφέροντάς μας όλη τους την θετική ενέργεια.

 Hollywood stage

Η βραδιά έκλεισε με περίσσιο κέφι! Εμφανίστηκαν επί σκηνής όλοι οι βραβευμένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ερμήνευσαν γνωστά παραδοσιακά τραγούδια, υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Νικολάου και επιδόθηκαν σε χορό.

Hollywood stage

Οπότε κρίμα είναι να χάσετε την επόμενη συναυλία του Πενταγράμμου… Stay tuned!