Eman says: Tag Heuer Link Lady Pink Quartz

Eman says: Tag Heuer Link Lady Pink Quartz

Το 1860 ο Edouard Heuer ίδρυσε την Heuer στην Ελβετία. Η επιτυχημένη πορεία του στον χώρο έφερε ως αποτέλεσμα το 1985 την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους των μετοχών της από το TAG Group (Techniques d'Avant Garde).

Το 1999 κατέληξε στην Γαλλική LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton SE. Ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ ειδών πολυτελείας στον κόσμο. Η Tag Heuer είναι μια αξιόλογη ωρολογοποιία και έχει δημιουργήσει και πολλά απείρως εξαιρετικά και ιδιαίτερα μοντέλα που αν και ανδρικά μπορεί κάποια στιγμή να αφιερώσω ένα άρθρο για αυτά.

Το συγκεκριμένο τέταρτης γενιάς μοντέλο δημιουργήθηκε πρώτη φορά το 1987 είναι αρκετά απλό. Είναι όμως και το πιο θηλυκό κομμάτι της ωρολογοποιίας. Είναι από την γνωστή σειρά Link με το χαρακτηριστικό μπρασελέ σε κομμάτια με σχήμα S το οποίο έχει ενσωματωθεί πλέον με την κάσα. Έχει μέγεθος 32 χιλιοστών και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κολύμπι.

Το ροζ μαργαριταρένιο καντράν του βγαίνει και σε λευκό, γαλάζιο ή μπλε. Υπάρχει και έκδοση με 48 διαμάντια στην στεφάνη. Είναι από εξαιρετικά φινιρισμένο ατσάλι και κρύσταλλο ζαφειριού το οποίο είναι το πιο ανθεκτικό κρύσταλλο στον πλανήτη και χρησιμοποιείται ευρέως από όλες τις υψηλές ωρολογοποιίες σε όλα τα ρολόγια τους. Ο μηχανισμός του λειτουργεί με μπαταρία που κρατάει περίπου 2 χρόνια. Δείχνει ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα και μέρα του μήνα. Έχει γρήγορη ρύθμιση μέρας καθώς και ένδειξη αλλαγής μπαταρίας. Η ένδειξη αυτή είναι όταν ο δείκτης των δευτερολέπτων κινείται σε διαστήματα των 5 δευτερολέπτων αντί του ενός. Κλείνει με κούμπωμα ασφαλείας το οποίο έχει περάσει από πολλά τεστ. Η εγγύηση που δίνει η αντιπροσωπεία είναι 2 χρόνια.

Η «ζημιά» που θα κάνετε στον λογαριασμό σας είναι της τάξεως των 1.400 ευρώ περίπου.

https://www.tagheuer.com

Στείλε μου ένα mail στην διεύθυνση eman.listens.to.you@gmail.com και θα χαρώ πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις, να σχολιάσουμε θέματα που ήδη έχουν δημοσιευτεί, να προβληματιστούμε με άλλα ευχάριστα ή δυσάρεστα, λυμένα ή άλυτα, να σου δώσω κάποια συμβουλή που μπορεί να σε βοηθήσει και μέσω όλων αυτών να εξελιχθούμε και οι δύο.

 

tagheuer2-ewoman

tagheuer-ewoman