Η Καβουρίνα του μήνα: Το πλασματάκι της θάλασσας περιμένει ευχές γιατί έχει γενέθλια

Η Καβουρίνα του μήνα: Το πλασματάκι της θάλασσας περιμένει ευχές γιατί έχει γενέθλια

Γλυκούλα μου, γεια σου!

Ένα γράμμα για εσένα που γεννήθηκες από 22 Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου μαζί με πρόβλεψη ακολουθεί.

Ο Καρκίνος ανήκει στα παρορμητικά ζώδια με στοιχείο το νερό και κυβερνήτη τη μυστηριώδη Σελήνη.

Σαν χαρακτήρας και συμπεριφορά μοιάζεις αρκετά και με το σύμβολό σου το καβουράκι, όπως και με τον κυβερνήτη σου που κάθε μέρα αλλάζει μορφή. Τώρα που διαβάζεις αυτά, ίσως παρατηρήσεις ότι εύκολα καθοδηγείσαι από τα συναισθήματα και τη καρδιά σου ενώ συχνά -ειδικά στις Πανσελήνους και τις εκλείψεις-  όλα αυτά μεγεθύνονται ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας διάφορες υστερίες και δράματα.

Δεδομένου ότι είσαι εσωστρεφής ιδιοσυγκρασία, καταστάσεις όπως θυμός και αγανάκτηση για τη σκληρή πραγματικότητα που σου πληγώνει το «είναι» μεταμορφώνονται σε μια αδιάκοπη μεμψιμοιρία. Σε ακόμα χειρότερες φάσεις γίνεσαι κυκλοθυμική, υπερευαίσθητη, καχύποπτη, εξαρτώμενη και ανασφαλής.

Το προαναφερθέν εκρηκτικό κοκτέιλ, πέρα από τα ψυχοσωματικά που σου δημιουργεί, τρελαίνει τους γύρω σου που σε αρκετά ευγενική προσέγγιση, θα έχουν εύλογες απορίες όπως οι παρακάτω:

1. Μόνο με τα φεγγάρια της πάει τούτη;

2. Είναι πάντα γεμάτη αντιφάσεις και σε συνεχή άμυνα;

Ενώ οι παραπάνω ερωτήσεις έμειναν χωρίς απάντηση, προσθέτω ότι είσαι μυστικοπαθής και σου αρέσει να χάνεις χρόνο ονειροπολώντας /νοσταλγώντας το παρελθόν.

Όταν λύσεις όλα αυτά τα συναισθηματικά θέματα, έρχεται στην επιφάνεια το κομμάτι του Καρκίνου που αγαπάμε: Συναίσθημα τόσο μεγάλο όσο και οι ωκεανοί, άτομο φερέγγυο που θέλει να το χρειάζονται και να προσφέρει, περιποιητικότητα, κατανόηση, φαντασία και διαίσθηση.

Σου αρέσει πολύ να κάθεσαι στο σπίτι και να ασχολείσαι με αυτό, τρως νοστιμιές, πας βολτίτσες κοντά στο νερό, αγαπάς πολύ ζώα, παιδιά και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τα τελευταία χρόνια οι πλανήτες σε έχουν στο στόχαστρο. Τα νέα για φέτος είναι ευχάριστα για τις Καρκίνους των πρώτων ημερών, γιατί ο Ουρανός από Ταύρο είναι θετικός και σου φέρνει ευχάριστες ευκαιρίες για εξέλιξη.

Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, έχουν πολλά φιλιά από τον Κρόνο απέναντι στον Αιγόκερω (δυσκολίες) και μια έκλειψη στη μάπα 2/7. Μην ανησυχείς θα επιβιώσεις και από αυτό το τραγικό. Οι φίλες των τελευταίων ημερών έχουν να αντιμετωπίσουν εκλειψούλα στις 17/7 και τα χαιρετίσματα του Πλούτωνα Αιγόκερω: Θα δεις μεταμορφωτικές, ριζικές αλλαγές με ό.τι αυτό συνεπάγεται.

Δε θέλω όμως να μου ανησυχείς για τίποτα. Έχεις άπειρα αποθέματα αντοχών και ξέρεις ακριβώς πότε να εμφανιστείς, αλλά και πότε το αντίστροφο, επομένως ραντεβού σε κάποια παραλία.

 

Μανδάμ Αστερόεσσα