Ο μίστερ-κροκοδειλάκιας, της διπλανής ξαπλώστρας!

Ο μίστερ-κροκοδειλάκιας, της διπλανής ξαπλώστρας!

Αραχτή απολαμβάνω την κυριακάτικη ραστώνη μου, με το θερμόμετρο ν΄αγγίζει επικίνδυνες θερμοκρασίες για καρδιακούς κι ενώ χαζεύω τη φίλη μου που παίζει με το εγγόνι της εκεί που σκάει το κύμα και με βασανίζουν σκέψεις τύπου: "εγώ πότε θα γίνω γιαγιά;," σκάει μύτη κάγκουρας φιρμάτος, που έχει μαζέψει το μισό πληθυσμό κροκοδείλων  γνωστής εταιρίας -ρούχων και λοιπών αξεσουάρ- πάνω στο μετά βίας 1.70 κορμί του...που το μοστράρει λες κι είναι τουλάχιστον 2 μέτρα και με αναλογίες που θα ζήλευε κι ο Μίστερ Ιντερνάσιονάλ κι η μέρα μου περνάει σε άλλο λέβελ!

Λες κι έχω εκείνον τον γνωστό μαγνήτη που έλκει δίπλα μου, ότι περίεργο κυκλοφορεί στην παραλία σε μήκος 5 χιλιομέτρων τουλάχιστον, έρχεται χαλαρά και στρώνεται στη διπλανή διαγωνίως ξαπλώστρα! (όχι που θα πήγαινε αλλού!) 

Θα τον έλεγες κι αδιάφορο, αν δεν φρόντιζε να διατυμπανίσει από το πρώτο κιόλας λεπτό στην παρέα του, αλλά και σε όοοοοολη την παραλία, ότι αν ένα ρούχο ή αξεσουάρ δεν έχει τυπωμένο πάνω του ένα κροκοδειλάκι, δεν έχει καμία θέση στη ντουλάπα του! Άλλο πάλι και τούτο...Κι είχαμε μια σκασίιιιιλα! Λες κι ενδιέφερε κανέναν! Δεν μας έφτανε ο καύσων, ήρθε και το καυτό αγόρι με τα ακριβά γούστα, να μας αποτελειώσει! Αρχικά πάντως, πέτυχε το σκοπό του που δεν ήταν άλλος απ' το να τραβήξει την προσοχή! (στην αρχή δε λέω, είχε την πλάκα του...μετά το πρώτο μισάωρο δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα!)

Κάντε το εικόνα! (σας προκαλώ!) Μπλουζάκι-με κροκοδειλάκι, σαγιονάρα κροκοδειλάτη επίσης, πετσέτα, αλίμονο, νααα! μια κροκοδειλάρα! (μετά συγχωρήσεως!) μαγιουδάκι (ε! μαντέψτε!) , Το look συμπλήρωνε γυαλικό τζιμάνικο, ω! ναι, σωστά μαντεύετε! Ως και φουσκωτό γνήσιο κροκόδειλο είχε, όχι σαν κι αυτή τη μούφα, τον κινέζο φτηνιάρη πρασινιάρη που σέρναμε έναν καιρό εμείς μαζί μας και το κάναμε και "θέμα"... Θα μου πείτε τώρα: τι με νοιάζει και τι ζόρι τραβάω; κι άλλα τέτοια και  στ' αλήθεια δίκιο θα 'χετε κι εγώ τα ίδια θα έλεγα αν δεν το ζούσα!! Άλλο όμως να το λες κι άλλο να το ζεις!

Με ζώσανε οι κροκόδειλοι παιδιά! Τι να σας λέω! Τον έπιασε τον τύπο μια ακατάσχετη λογο-διάροια -και είχε και μια σπαστική φωνή- για τα ατού της εταιρίας κι ένα σνομπάρισμα για όσους δεν ντύνονται απ' την κορφή μέχρι τα νύχια με κροκοδειλάκια, που σε κάθε πρόταση που ξεστόμιζε οι 3-4 λέξεις τουλάχιστον,  ήταν το όνομα της φίρμας...

"Μπα που να σε ζώσουν όλοι οι κροκόδειλοί της, πανάθεμά σε, μπας και ησυχάσουμε", σκεφτόμουν και το μυαλό μου μπιελάριζε-τρυπάριζε επικίνδυνα, ενώ ένιωθα πολύ φτηνιάρα και παρακατιανή μέσα στο ανώνυμο μαγιό μου και ξαπλωμένη πάνω στην πετσέτα μου που δεν την ξέρει ούτε η...μάνα της! ((τι θα σκεφτόταν άραγε, βλέποντάς με ευτυχισμένη, μέσα στην ανωνυμία! Το λιγότερο ότι ήμανε η ντροπή της παραλίας!) 

Μα δεν ήμανε μόνο εγώ η παρακατιανή! Παρακολουθούσα και τους άλλους τους έρμους που ήταν παρέα του με  μάτι ...γυρισμένο επικίνδυνα να την κάνουν ένας ένας με ελαφρά...Βουτούσαν και προτιμούσαν να φτάσουν κολυμπώντας στη Θάσο (και τι είναι 19 μίλια δηλαδή, εδώ που τα λέμε; σιγά την απόσταση!) παρά να ξαναβγούν ν' ακούν ιστορίες για κροκόδειλους!

Δεν ξέρω ποιος είναι...Δεν ξέρω αν παίρνει ποσοστά για να διαφημίζει...Δεν ξέρω αν είναι αρπαγμένος ή απλά ένα ψώνιο...και ποσώς μ' ενδιαφέρει! Εκείνο που ξέρω είναι ότι όλη αυτή η φλυαρία άνευ λόγου και αιτίας, λειτούργησε ανάποδα, σε μένα τουλάχιστον! Δεν πρόκειται να ξανα-ματα-βάλω κροκοδειλάκι στο σπίτι...(τι λέτε τώρα; να πάθουμε καμία τέτοια ζημιά;;)

Αλλά έμεινα με την απορία: Καπελάκια με κροκοδειλάκια δεν λανσάρουν στη νέα κολεξιόν, ρε παιδιά; Όσο να 'ναι, κάτι σώζει το καπέλο, δεν σε βαράει κατακούτελα...

Ρε γιατί κάθεστε στον ήλιο χωρίς καπέλο; Γιατίιιιι;;

 

Άλλη μια ιστορία καθημερινή! Άλλη μια ιστορία για γέλια και για...κλάματα! 

Άλλη μια ιστορία άκρως αληθινή! Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι τυχαία!

Γι' αυτό αν θέλετε ακούστε μια συμβουλή: Όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστα σημεία,  να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε και κάνετε, αν δεν επιθυμείτε να γράψετε ιστορία!

Το καλοκαίρι είναι μακρύ…

Έχουμε να δούμε και ν’ ακούσουμε πολλά ευτράπελα! Εδώ στο ewoman θα είμαστε, να τα λέμε και να διασκεδάζουμε με ιστορίες για γέλια και για κλάματα!

Συνεχίζεται…

 

Σημ: Το κείμενο είναι χιουμοριστικό και δεν λειτουργεί ως διαφήμιση ή δυσφήμιση.