Ο έρωτας για μένα, είναι να μη σε βαριέμαι

Ο έρωτας για μένα, είναι να μη σε βαριέμαι

Τι είναι ο απόλυτος έρωτας;

Εγώ θα σου πω; Εσύ να μου πεις.
Όσοι και να κάτσουμε γύρω από ένα τραπέζι κάτι άλλο θα πούμε.
Αλλιώς τον βιώνω εγώ και αλλιώς εσύ. Διαφορετικά τον ονειρεύομαι τα βράδια, διαφορετικά τον φαντάζεσαι την ώρα που διαβάζεις το βιβλίο σου.
Εγώ για μένα θα σου πω και αν θέλεις κάτι καν’ το εικόνα σου.

Να κάνω έρωτα μαζί σου και να με κοιτάς στα μάτια. Να μην τα κλείνεις λεπτό. Να σε φιλάω βαθιά και ενώ σε έχω, να μη σε χορταίνω. Να μην έχουν ώρες οι νύχτες. Να σταματούν τα ξυπνητήρια να με νοιάζουν. Να σταματά η πείνα και μόνο να διψώ.
Να διψώ γιατί με στέγνωσαν οι ανάσες σου και ο πόθος σου.

Έρωτας είναι να μην ακούω κανέναν. Να σε θαυμάζω για ό,τι κάνεις και να αγαπώ ότι αγγίζεις. Να χαζογελάω με τις ανασφάλειες και τις ατζαμοσύνες σου.
 Να σταματάμε αποχαυνωμένοι απ’ το πάθος, να με παίρνεις αγκαλιά και να με φιλάς στο μάγουλο και στα μαλλιά. Να αλλάζω πλευρό στον ύπνο και να έρχεσαι κοντά μου, απλά και μόνο για να με ακουμπάς.

Να ξημερώνει η Κυριακή και να μη θέλω να φύγω.
Να τρέχει η ώρα σα νερό και εμένα να μου ‘χει φανεί λίγο. Ο χρόνος να μην περνάει μακριά σου μέχρι να σε δω και όταν σε βλέπω να εξαφανίζεται  σαν καταιγίδα.
Να θέλω να φιλάω κάθε σημείο του κορμιού σου, παίρνοντας με τα χείλη μου το κάθε κύτταρό σου. Να ανατριχιάζει η ψυχή μου, όταν νιώθω τις άκρες των δαχτύλων σου, να κυλάνε πάνω στο κορμί μου.

Ο έρωτας για μένα, είναι να μη σε βαριέμαι. Να μην είσαι ένας ακόμα που θέλω να μου αδειάσει τη γωνιά. Να μη με ενοχλεί που βρήκα την μπλούζα σου πεταμένη στην καρέκλα μου. Να μη βλέπω το όνομά σου στην οθόνη του κινητού μου και να λέω ωχ.
Έρωτας είναι, αυτό που κάνεις σε κάποιον μα δε θα τα ανεχόσουν αλλού.
Έρωτας είναι, να σταματάω να κοιτάζω στις βιτρίνες για ρούχα μου, αλλά για το δώρο σου. Έρωτας είναι να μη με νοιάζει τι λέμε, αρκεί να σου κρατάω το χέρι μπροστά σε μια οθόνη, βλέποντας ταινία.

Να ξέρω μέσα μου, πως αν είχα τη μαγική ικανότητα να διαλέξω πού θα ήθελα να ήμουν εκείνη ακριβώς τη στιγμή, εγώ δέκα φορές απανωτά να διάλεγα το εκεί με το μαζί σου. Έρωτας είναι να μην έχω εγωισμό σε τίποτα. Να θέλω να σε βλέπω να γελάς. Να είμαι εγώ που στο προσφέρω. Έρωτας είναι η ασφάλεια που νιώθω όταν σε φιλώ και φεύγω.
Που ξέρω πως όπου και αν πάω, το κομμάτι μου που κράτησες εκεί, θα το φιλάς μέχρι να γυρίσω ξανά.

Ακόμα πιστεύω στο ιδεατό, στο άπιαστο, στο παραμυθένιο.
 Το έχω ζήσει σε στιγμές. Μα πάντα θα παλεύω για να ζήσω το όλον.
 Αυτό ονειρεύτηκα, με αυτό πορεύτηκα και αυτό θα διεκδικήσω.

Δε με νοιάζει ποιος είσαι. Δε με νοιάζει από πού.
Δεν ξέρω αν μορφώθηκες, αν πείνασες ή αν ζούσες σε παπλώματα από χήνα.
Εγώ μπορώ να σου δώσω τα άλλα. Αυτά που δεν αγοράζονται ποτέ, δεν κλέβονται και δε δανείζονται. Αν όμως τα πάρεις, να τα χαϊδεύεις, να τα ποτίζεις και να τ’ αγαπάς.

Δε νομίζω πως έχω πλέον άλλες ρίζες να ανθίσουν. Γιατί εγώ τον έρωτα θα τον βρω.
Το ξέρω, το περιμένω. Μα ξέρεις κάτι;
Εγώ τον έρωτα τον απόλυτο τον ζω, όταν όσα διάβασες πιο πάνω τα ζω στο αμοιβαίο.
Δεν υπάρχουν αυτά θα πεις.
Ίσως να έχεις και δίκιο.
Μα δε θα πάψω να ψάχνω. Είμαι κοντά το ξέρω.