Οι 50 αποχρώσεις του γκρι μπορούν να στρέψουν τα βλέμματα πάνω σου!

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι μπορούν να στρέψουν τα βλέμματα πάνω σου!

Διάλεξε μία από τις 50 αποχρώσεις του γκρι και στρέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου. Όχι μην σου πάει το μυαλό σε πονηρό και κακό σκοπό...το αντίθετο!

Ξεκίνα τις ερωτήσεις για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις.

Ερώτηση πρώτη:Γιατί 50;
Γιατί το γκρι χρώμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πολλούς λόγους. Δώσε βάση. Τσάντα γκρι. Γόβες γκρι. Μπότες γκρι. Φούστα γκρι. Φόρεμα γκρι. Σακάκι γκρι. Καπέλο γκρι. Αξεσουάρ γκρι. Κολάν γκρι. Εσώρουχα γκρι. κ.ο.κ Τώρα αν μιλήσουμε για αυτοκίνητο και προσωπικούς χώρους πιάνουμε τις 50 αποχρώσεις για πλάκα.
Σκέψου έναν γκρι τοίχο με πόσα άλλα χρώματα ταιριάζει. Π.χ σκούρο γκρι στον έναν τοίχο. Κόκκινο στον άλλον. Ή ανοιχτό γκρι στον έναν τοίχο. Μπλε στον άλλον. Κάτι όμως ξεχάσαμε.Τα γκρι νύχια.
Ναι τα γκρι είναι must για την εποχή που διανύουμε. Και το καλύτερο για το τέλος.Γκρι μαλλιά. Γκρι μαλλιά σε όλες τις αποχρώσεις τους.
Από τις πιο ανοιχτές ,τις silver,έως και τις πιο σκούρες. Είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.
Σιγά μην σε άφηνα μόνο έτσι για το τέλος.Γκρι μακιγιάζ.
Βάλε γκρι αποχρώσεις στο πρόσωπο και χρωμάτισε το βλέμμα σου με την γοητεία σου. Ειδικά το γκρι κραγιόν είναι μια επιλογή που θα σε επιβεβαιώσει. Γκρι χείλη για καυτά φιλιά!

Ερώτηση δεύτερη:Γιατί το γκρι;
Όχι το γκρι δεν είναι χρώμα της απάθειας ή της αδιαφορίας όπως συνηθίζεται να λέγεται. Γίνε ανατρεπτική και δημιούργησε δικές σου θεωρίες. Το γκρι είναι η ένωση δύο μεγάλων αντιθέσεων. Του άσπρου και του μαύρου.Πρώτη Θεωρία.
Το άσπρο είναι το καλοκαίρι. Το μαύρο ο χειμώνας. Τι πιο καλύτερο λοιπόν για να κάνεις την μετάβαση από την μία εποχή στην άλλη;Εδώ το γκρι λειτουργεί ως μετάβαση από την μία εποχή στην άλλη.Δεύτερη θεωρία.
Το άσπρο χρώμα είναι ενέργεια. Το μαύρο παύση. Την ημέρα όλα κινούνται. Το βράδυ όλα ξεκουράζονται. Εδώ το γκρι παίζει ισορροπιστικό ρόλο. Η ισορροπία υπάρχει μέσα στη γυναίκα.Τρίτη θεωρία.
Το μαύρο είναι το άγνωστο. Το άσπρο κάτι γνώριμο. Όλα στο φως φαίνονται γνωριμα ενώ στο σκοτάδι άγνωστα. Το γκρι εδώ είναι η εξέλιξη από την άγνοια στην γνώση.Τέταρτη θεωρία.
Το άσπρο είναι η γυναίκα. Το μαύρο ο άντρας. Το γκρι είναι η συνύπαρξη των δύο φύλων. Ο έρωτας που συμβαίνει ανάμεσά τους.Πέμπτη και τελευταία θεωρία.
Το άσπρο είναι η αθωότητα και το μαύρο είναι η σεξουαλικότητα. Εδώ το γκρι είναι η γυναίκα δύο σε ένα. Μια γυναίκα που πίσω από το αθώο κορίτσι κρύβει ένα σέξι θηλυκό.

Εσένα την eWoman!Γιατί τίποτα δεν μπορεί να είναι μόνο άσπρο ή μαύρο. Βρες την δική σου θεωρία και ξεχώρισε ανατρέποντας τους κανόνες. Το γκρι δεν είναι ουδετερότητα. Είναι αρμονία. Ισορροπία. Μετάβαση. Έρωτας. Είναι οι δύο όψεις του νομίσματος σε μία. Οι αποχρώσεις του γκρι είναι εδώ και η επιλογή δική σου...

marini2-ewoman

marini1-ewoman