Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι;

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι;

Πολλοί θα συμφωνήσετε -πιστεύω- πώς για το ποιοι είμαστε και πώς συμπεριφερόμαστε, κάποιο ρόλο παίζει και το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε!

Το ewoman μελέτησε το καυτό θέμα σεξ και τις προτιμήσεις των ζωδίων και σε προκαλεί να επαληθεύσεις ή να διαψεύσεις τα όσα θα διαβάσεις στο πικάντικο άρθρο που ακολουθεί!

Κριοί

Ανυπόμονοι, παθιασμένοι και ριψοκίνδυνοι οι Κριοί, αγαπούν την περιπέτεια κι έχουν έντονη σεξουαλικότητα (βίαιη ή και σαδομαζοχιστική σε αρκετές περιπτώσεις!) Ξέρουν πως να βάζουν φωτιές στο κρεβάτι κι όχι μόνο, αφού αρέσκονται να κάνουν σεξ ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία! Τα δίνουν όλα αλλά τα θέλουν και όλα αδιαπραγμάτευτα! Αναζητούν εμπειρίες πρωτόγνωρες, άγρια πάθη και θέλουν να ζουν τον έρωτα στο έπακρο.Τους εξιτάρουν οι δύσκολες περιπτώσεις και δεν ξέρουν τι θα πει ταμπού!

 

Ταύροι

Συγκροτημένοι, αλλά άκρως αισθησιακοί και ερωτεύσιμοι οι Ταύροι αναζητούν με ρομαντική διάθεση πάντα, την ποιότητα σε όλα, άρα και στο σεξ! Ιδιαίτερα προικισμένοι με υπομονή θέλουν να συμμετέχουν με όλες τους τις αισθήσεις! Μισούν τη μετριότητα κι απαιτούν αφοσίωση και πίστη! Η όρεξή τους για σεξ είναι ανεξάντλητη γι' αυτό σίγουρα αξίζει να αφιερώνεις άπλετο χρόνο να απολαμβάνεις να φλυαρούν στην πιο εκφραστική γλώσσα του κόσμου, που δεν είναι άλλη, απ' αυτήν του σώματος! Η αισθησιακή ευχαρίστηση μαζί τους είναι δεδομένη! Για τους Ταύρους το καλό σεξ είναι σαν το καλό και ποιοτικό φαγητό.

 

Δίδυμοι

Οι ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί Δίδυμοι λατρεύουν να φλερτάρουν ασύστολα, να γοητεύουν και να αποπλανούν! Γι' αυτούς το σεξ είναι είναι χαρά και διασκέδαση, αλλά απεχθάνονται το βιαστικό και χωρίς παιχνίδι σεξ, ενώ τους αρέσει να βλέπουν τα πάντα κατά τη διάρκεια του σεξ! Τους αρέσει να αποκτούν εμπειρίες και δεν μπερδεύουν σεξ και σχέση! Βαριούνται εύκολα κι αναζητούν κάτι το διαφορετικό που θα καταφέρει να τους εξάψει τη φαντασία. Λατρεύουν την πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας και να κάνουν πράξη όσα φαντασιώνονται! Το στοματικό σεξ και το μασάζ είναι από τις αδυναμίες τους!

Καρκίνοι

Παραδοσιακοί ντροπαλοί, συναισθηματικοί και τρυφεροί οι Καρκίνοι όσο κι αν δεν το πιστεύεις κρύβουν μια πλούσια γκάμα από φαντασιώσεις στο μυαλουδάκι τους τις οποίες τρελαίνονται να εφαρμόζουν και πρακτικά, αρκεί να νιώσουν πληρότητα και ασφάλεια! Θέλουν ντάντεμα και τρυφερότητα και κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τον/την παρτενέρ τους. Μέχρι να πάρουν τον αέρα μοιάζουν να είναι συντηρητικοί, αποδίδουν καλύτερα στο σκοτάδι και ξεδιπλώνουν τη σεξουαλικότητά τους σε άνετα κρεβάτια...Όταν πληγώνονται βγαίνει από μέσα τους μια σκληρότητα που σχεδόν ποτέ δεν εξωτερικεύεται...

Λέοντες

Τολμηροί και θαρραλέοι οι Λέοντες, αγαπούν το χλιδάτο σεξ και δεν θεωρούνται άδικα οι βασιλιάδες του σεξ. Με περισσή αυτοπεποίθηση, ξέρουν πώς να προσφέρουν ηδονή, ενώ έχουν ταλέντο να ανακαλύπτουν και τις πιο κρυμμένες ερωτικές ζώνες του/της συντρόφου του. Αισθησιακοί και γενναιόδωροι, με πλούσια φαντασία και απίστευτη αντοχή, οι επιδόσεις τους στο σεξ μένουν αλησμόνητες! Με σεξουαλική αύρα που δύσκολα μπορεί κανείς ν' αντισταθεί, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι κι επιζητούν τον έπαινο! Τους αρέσει να ζουν έντονα και νιώθουν να επιβεβαιώνονται όταν σε ικανοποιήσουν σεξουαλικά.

Παρθένοι

Ντροπαλοί κι αρκετά πουριτανοί οι Παρθένοι αναζητούν σε όλα την ποιότητα. άρα και στο σεξ! Έχουν υψηλές απαιτήσεις στον έρωτα και γοητεύουν με την ηρεμία και τη φινέτσα τους. Θέλουν χιούμορ και εμπιστοσύνη για να χαλαρώσουν και να ανοιχτούν! Λαθεμένα κάποιοι τους θεωρούν ξενέρωτους και αδιάφορους στο σεξ, καθώς όταν ξεπεράσουν τα ταμπού κι ανοιχτούν γίνονται πραγματικοί αριστοτέχνες στο είδος, ξεδιπλώνοντας τις πλούσιες φαντασιώσεις τους χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος! Απαιτούν καθαριότητα και τις ωραίες μυρωδιές που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις τους.

Ζυγοί

Οι μυστηριώδεις, ρομαντικοί και συναισθηματικοί Ζυγοί, μπερδεύουν συχνά την αγάπη με το σεξ. Λατρεύουν το φλερτ και ο τρόπος που φλερτάρουν είναι πολύ ιδιαίτερος. Τους αρέσει να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα στο σεξ. αλλά μισούν το χυδαίο...Εγκεφαλικοί τύποι, φαντασιώνονται πολύ και θέλουν να πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους, αλλά προτιμούν την ποιότητα και δεν το κάνουν συχνά. Θέλουν σεξ με συναίσθημα και αισθησιασμό και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο! Εκστασιάζονται να κάνουν έρωτα σε περίεργα μέρη και κάτω από περίεργες συνθήκες!

Σκορπιοί

Αν και θεωρούνται οι πιο σεξουαλικοί τύπου του ζωδιακού κύκλου, οι Σκορπιοί, είναι επιφυλακτικοί, συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι και χρειάζονται εμπιστοσύνη για να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους και να ξεδιπλώσουν το εκρηκτικό, ερωτικό ταμπεραμέντο τους! Όταν αυτό συμβεί επιστρατεύουν τις άγριες φαντασιώσεις τους και το κρεβάτι παίρνει φωτιά! Τους αρέσει να εκφράζονται με τα μάτια και τα αγγίγματά τους κρύβουν ένταση και μυστήριο! Έχουν ακαταμάχητη προσωπικότητα που ελκύει σαν μαγνήτης. Το να κατακτήσεις έναν Σκορπιό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση...καθώς θέλουν να νιώθουν πώς τους ανήκεις ολοκληρωτικά! Τρελαίνονται για τα ερωτικά παιχνίδια και δεν έχουν όρια και ταμπού.

Τοξότες

Παιχνιδιάρηδες αλλά και πολύ ρομαντικοί οι Τοξότες λατρεύουν να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα στο κρεβάτι με τον/την σύντροφό τους. Ενθουσιάζονται αλλά και βαριούνται πάρα πολύ εύκολα. Τους αρέσουν οι προκλήσεις στο σεξ και το διαχωρίζουν από τη σχέση. Αγαπούν το περίεργο και το απρόβλεπτο, ενώ μπορεί να είναι μια κρύο μία ζέστη ανάλογα με το τι τους βγάζεις! Είναι παθιάρηδες και εφευρετικοί κι αγαπούν την περιπέτεια και να κάνουν πράξη ότι φαντασιώνονται! Αναζητούν την ποιότητα και δεν θα σου δείξουν ποτέ ότι σ’εμπιστεύονται. Αγαπούν το έντονο, φλογερό σεξ και τους αρέσει να το κάνουν στα πιο απίθανα μέρη. Δοκιμάζουν ακραία πράγματα και τους αρέσει να μαζεύουν εμπειρίες.

Αιγόκεροι

Οι Αιγόκεροι χρειάζονται σοβαρή και σταθερή σχέση για να αποδώσουν ακόμη και στο σεξ. Πιστοί και με αυτοπεποίθηση αξιοζήλευτη, γίνονται απίστευτα συναισθηματικοί αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Δεν τους αρέσουν οι προκλητικές καταστάσεις και δύσκολα μοιράζονται πράγματα ακόμα και στον έρωτα. Κυριαρχούν στα συναισθήματά τους και θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Στην αρχή φαίνονται απόμακροι και σκληροί, αλλά αν ξεκλειδωθούν βγάζουν απίστευτο ερωτισμό και δυναμική. Έχουν αντοχές και ορμητικότητα,  αλλά περιορισμένη φαντασία. Θέλουν να κάνουν έρωτα παντού!

Υδροχόοι

Απρόβλεπτοι, με περίεργα γούστα, παιχνιδιάρηδες και με μπόλικη φαντασία, οι Υδροχόοι αναζητούν και βρίσκουν πάντα κάτι πικάντικο για να ανανεώνουν τη σεξουαλική τους ζωή. Προτιμούν άτομα με ποικίλες σεξουαλικές εμπειρίες για να μαθαίνουν και τρελαίνονται να κάνουν σεξ σε ιδιαίτερα μέρη, ενώ διαχωρίζουν εντελώς το σεξ από το συναίσθημα. Λατρεύουν το σεξ και πραγματικά δεν τους νοιάζει καθόλου εάν έχεις την πρόθεση να κάνεις σχέση μαζί τους. Σε περίπτωση όμως που είναι ερωτευμένοι, βγαίνει στην επιφάνεια ένας ρομαντικός εαυτός!

Ιχθύες

Αισθησιακοί και ευαίσθητοι με πολλή φαντασία και ενέργεια,  οι Ιχθύες αναζητούν σεξ με συναίσθημα ενώ τολμούν να κάνουν όνειρα πολύ νωρίς... Αν και μοιάζουν να είναι συνεσταλμένοι και ντροπαλοί, αν νιώσουν ασφάλεια γίνονται πολύ δοτικοί και τρυφεροί. Θέλουν λεπτούς χειρισμούς και μισούν το χυδαίο. Προσφέρουν σχέσεις αγάπης και πληρότητας. Τους αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνουν βάση στις λεπτομέρειες. Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί τους. Αγαπούν την αρμονία και την ωραία ατμόσφαιρα. Ζηλεύουν μερικές φορές, παράλογα!

Δείτε ακόμη: 

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται, εδώ! 

Ζώδια και χωρισμός: Πώς αντιδρούν και με ποια τραγούδια ταυτίζονται, εδώ!