Η πύρινη Λεονταρίνα: Υπερήφανη βασίλισσα ή γατούλα που βρυχάται;

Η πύρινη Λεονταρίνα: Υπερήφανη βασίλισσα ή μια γατούλα που βρυχάται;

Αγαπητή Λέαινα,

 

Φθάσαμε αισίως στη καρδιά του καλοκαιριού και από 23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου, οι πιο εντυπωσιακές γυναίκες του ζωδιακού δέχονται ευχές.

Πάμε να μιλήσουμε για το αγαπημένο σου θέμα που δεν είναι άλλο από εσένα. Καθόλου τυχαία ο αστερισμός σου είναι το λιοντάρι ο βασιλιάς των ζώων. Ήδη από αυτήν την αντιστοιχία είναι σαφές ότι είσαι γεννημένη ηγέτης, περιτριγυρίζεσαι από φίλους και θαυμαστές, έχεις αυτοπεποίθηση, χιούμορ, ροπή προς τη διασκέδαση και τις εξόδους. Τα social media είναι το σημείο όπου βλέπεις τη λέαινα να ποζάρει, συνήθως με έμφαση στην ίδια.    

Ζώδιο σταθερό, με κυβερνήτη τον Ήλιο και στοιχείο τη φωτιά. Ο συνδυασμός αυτός αποκαλύπτει άτομο με φλογερό χαρακτήρα που δύσκολα αλλάζει γνώμη, θέλει να έχει άποψη για τα πάντα και τους πάντες, με κακό συνήθειο να την επιβάλλει κιόλας, ως μόνη σωστή.

Σε καταστάσεις εύθραυστης ψυχολογίας (το θέτω εύσχημα) ίσως παρατηρήσουν οι «αυλικοί» σου έντονους μελοδραματισμούς, στηριγμένους σε ασημαντότητες, ματαιόδοξες δηλώσεις και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο αποκλίνουσα, όταν διαπιστώνεις πως σε αγνοούν χωρίς να σε θαυμάζουν, πράγμα αδύνατο, που θα έπρεπε να τιμωρείται από το νόμο.

Ένα ακόμα μικρό ελάττωμα είναι πως μπορεί να έχεις πολύ έντονα δυναμική στάση σε καταστάσεις που δε σε προάγουν αντί το αντίθετο, με αποτέλεσμα να μείνεις σε στασιμότητα. Η λύση σε όλα αυτά είναι να κανονίζεις συχνά διασκέδαση με φίλους, πολλά μικρά και μεγάλα ταξιδάκια να αλλάζεις παραστάσεις, φωτεινά χρώματα, θέατρο και ωραία πράγματα, ούτως ώστε να ξεχνιέσαι και να έχεις ενδιαφέροντα, γιατί αλλιώς δεν έχεις πού να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, πλήττεις, τρελαίνεσαι και βρυχάσαι.

Φέτος ειδικά για τις φίλες γεννημένες αρχές Λέοντα τα νέα είναι: αλλαγές λόγω Ουρανού στον Ταύρο. Ο Δίας στον Τοξότη σε ευνοεί ως 2 Δεκεμβρίου στον τομέα της δημιουργίας, φέρνοντας ωραίες ευκαιρίες στις επιδιώξεις σου. Λίγη προσοχή στον τομέα της εργασίας σου καθώς μάλλον τα έχεις βρει μπαστούνια. Κάνε υπομονή και σωστές κινήσεις και θα ανταμειφθείς.

Πάμε μπροστά με σένα αρχηγό!

Μανδάμ Αστερόεσσα.