Mask all over Beauty bar: Ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής και ομορφιάς

Mask all over Beauty bar: Ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής και ομορφιάς

Η ομορφιά αρχίζει από τα πόδια. To Mask all over beauty bar είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής και ομορφιάς που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες κάθε γυναίκας παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που το χαρακτηρίζουν το καθιστούν μοναδικό και ξεχωριστό.

Με τον σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό του, τα ειδικά προγράμματα, και την άριστη διαχείριση των πελατών του, αναλαμβάνει και καλύπτει πλήρως θεραπείες σώματος και προσώπου με ειδικότητες σε θέματα αδυνατίσματος και αισθητικής.

maskall1-ewoman_0

Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του στην Λευκωσία, μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστα και σε ελάχιστο χρόνο μία από τις τελευταίες, επαναστατική στο είδος της και αποτελεσματική υπηρεσία που παρέχει το Mask all over beauty bar: Την επαγγελματική κερατολυτική θεραπεία ποδιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μόνο 15 λεπτά. Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρει απαλότητα και λάμψη στα πόδια επουλώνοντας ταυτόχρονα τα σκασμένα σημεία και αφαιρώντας τους ανεπιθύμητους κάλλους προκαλώντας έτσι λεία και επίπεδη επιφάνεια σε όλο το δέρμα.

maskall2-ewoman

Με ειδικές γάζες μίας χρήσης, εμποτισμένες με κερατολυτικής φύσεως υλικά όπως υδροκηλικό γλυκολικό και λακτικό οξύ αλλά και αιθέρια έλαια, απολεπίζουν τα σκληρά κερατινοποιημένα σημεία , προστατεύουν, παρέχουν φρεσκάδα αλλά και επαναφέρουν την λάμψη στα πόδια σας. Το Mask all over beauty bar γνωρίζει και αναγνωρίζει πολύ καλά ότι η ομορφιά αρχίζει από τα πόδια γι αυτό φροντίζει να διατηρεί τα δικά σας πάντα όμορφα και υγιή σε μόνο μερικά λεπτά.