Εγώ στον έρωτα τα θέλω όλα ή τίποτα!

Εγώ στον έρωτα τα θέλω όλα ή τίποτα!

Και έρχεται αυτός ο ένας που πληροί τα πάντα.  Είναι εμφανίσιμος, σου φέρεται σα τζέντλεμαν, δεν είναι τεμπέλης σαν τον πρώην σου, είναι πολύ δοτικός, σε προσέχει και το κρεβάτι μαζί του είναι κάθε φορά μια ανακάλυψη.

Δε σε κρύβει, δε ντρέπεται να δείξει τα συναισθήματά του, δε χάνεται και δε σου δημιουργεί καμία ανασφάλεια και αμφιβολία.
Δείχνει να σε σέβεται και να είσαι η προτεραιότητά του. Οι φίλοι του σε αγαπούν και οι φίλοι σου τον λατρεύουν. Ακούγονται όλα τέλεια έτσι;
Έλα που δεν είναι. Γιατί θα μου πεις; Και δίκιο θα ‘χεις. Αλλά άσε το μέσα μου να το ξέρει. Και δε φταίει το ανικανοποίητο. Φταίει η χημεία ίσως. Ή απλά αυτό που λέγεται κλικ. Που μπορεί να το ένιωσες με εκείνον τον πρώην που δε φερόταν και τόσο καλά. Μα όταν βρισκόσασταν ανοίγαν οι ουρανοί. Είναι εκείνος που στη σκέψη του και μόνο, η ρήξη μηνίσκου ήταν αναπόφευκτη.

Είναι αυτός που τα λεπτά μαζί του περνούσαν νερό και εσύ χτύπαγες το ρολόι δυνατά μπας και σπάσει και σταματήσει. Είναι εκείνος που δεν τον ήθελε κανείς για σένα, μα εσύ σκότωνες για κείνον. Και ποιος μπορεί να σε μαλώσει γι’ αυτό; Μόνο όποιος δεν το ’ χει ζήσει. Όλοι οι άλλοι σου λένε πως ξέρουν, πως καταλαβαίνουν αλλά δεν πρέπει.

Και τα πρέπει πάνε περίπατο. Και η λογική σου μαζί. Και ελπίζεις και πιστεύεις και ανέχεσαι. Και στα τέρματά σου δηλώνεις πως δε θα ξανακάνεις το ίδιο λάθος. Πως θα βρεις κάποιον να σε αγαπήσει αληθινά και να σε σέβεται. Όταν όμως αυτός έρχεται, εσένα κάτι σου λείπει. Σαν ένα τσάι που κρυώνει και χάνει τη γεύση του. Και θυμάσαι πως όσο και αν δεν πληρούσε προδιαγραφές εκείνος που δεν έκανε για σένα, εσύ εκεί ήσουν ζωντανή.

Και θα σε πουν ανώμαλη και τρελή. Και θα σου πουν πως κλωτσάς την τύχη σου και είσαι αυτοκαταστροφική.
Μα μη σε νοιάζει. Εμένα δε με ένοιαξε ποτέ. Έκανα και τις δοκιμές  μου στα γύρω γύρω, απλά και μόνο για να ανεβάσω το εγώ μου. Αλλά όλο το υπόλοιπο έμεινε κενό.
Δε θέλω να γεμίσω ένα σπίτι με αντρικές κάλτσες και μωρά. Εμένα θέλω γεμάτη.
Και το πού και με ποιον θα το διαλέξει η ψυχή μου και όχι το μυαλό μου. Και όποιος δεν το πιστεύει να κάτσει στη ζωούλα του, πίσω από το ασφαλές γραφειάκι του για ένα μισθό πείνας. Εγώ χορτάτη δε νιώθω με αυτά. Ή όλα ή τίποτα.