Τα ζώδια της εβδομάδας: (28/10-03/11)

Τα ζώδια της εβδομάδας: (28/10-03/11)

Δευτέρα σήμερα και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις προβλέψεις ανά ζώδιο για την εβδομάδα 28/10- 03/11.  

Κριός: Αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι από όλους και όλα!! Συνειδητοποιείς ότι πολλές από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου στέκονται εμπόδιο στα βήματα που θέλεις να κάνεις. Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το πάθος και η ανάγκη να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Πρόσεχε μην κρατάς μέσα σου παράπονα, γιατί μπορεί να εκδηλωθούν με θυμό κι απρόβλεπτες συνέπειες. . Ευνοϊκές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ενώ μια νέα προοπτική για τα επαγγελματικά σου  αναπτερώνει το ηθικό!

Ταύρος: Η εβδομάδα ξεκινά ρομαντικά με ζεστό και τρυφερό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που συνδέεσαι. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να εκπληρωθούν πολλά όνειρα και επιθυμίες. Στην αισθηματική σου ζωή και περνάς όμορφες ήρεμες στιγμές που σε τονώνουν. Οι πιέσεις και οι ευθύνες στα εργασιακά δεν λείπουν, καθώς το πρόγραμμά σου είναι πολύ απαιτητικό..Ευχάριστα νέα οικονομικής φύσεως σου δίνουν ανάσα.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα σε βρίσκει σε ένα καλό στάδιο επαγγελματικής επιτυχίας και κατάκτησης στόχων. Τα πράγματα στη ζωή σου είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τις δραστηριότητές σου. Στα αισθηματικά σου, κάνεις ένα βήμα μπρος, συναντάς εμπόδιο και πηγαίνεις δύο βήματα πίσω! Μην αφήσεις ωστόσο ερωτικά απωθημένα του παρελθόντος να σε κρατούν στάσιμο. Κάποιοι από τους επαγγελματικούς σου στόχους θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα.

Καρκίνος: Η εβδομάδα φέρνει εντάσεις, θυμό και κόντρες στο οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για ανανέωση και χαρά και περιόρισε την γκρίνια, ενώ με την επιμονή σου όλα θα πάνε καλά εν τέλει. Στα αισθηματικά σου θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα δεθείτε πιο ουσιαστικά. Παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και πιέσεις από κάποιες συνεργασίες οι οποίες δεν έχουν την έκβαση που ήθελες. Στα οικονομικά σου σκαμπανεβάσματα και έκτακτες υποχρεώσεις!

Λέων: Η εβδομάδα σε βρίσκει σε καλή ψυχολογική διάθεση και πολλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τονώνουν συναισθηματικά. Οι οικογενειακές σου υποθέσεις διευθετούνται και αυτό σε κάνει να νιώθεις ψυχική ευεξία. Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις και οικεία με μία γνωριμία που τώρα υπάρχει στη ζωή σου, ενώ αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να καλύψεις κάποια συναισθηματικά κενά με το ταίρι σου!Η εβδομάδα είναι άριστη για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, ενώ στα οικονομικά σου διευθετείς κάποιες υποχρεώσεις που σε πίεζαν!

Παρθένος: Αυτήν την εβδομάδα ικανοποιούνται κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σου. Η αισθηματική σου ζωή σε κάνει να βρίσκεσαι σε ροζ συννεφάκι. Ετοιμάσου για ρομαντζάδες, εξομολογήσεις, τρυφερές στιγμές που θα φέρουν ζεστασιά και ηρεμία στην ψυχή σου! Νέα δημιουργικά σχέδια στα επαγγελματικά σου, θα σου δώσουν μια διαφορετική προοπτική και έμπνευση. Στριμωχτά τα πράγματα στα οικονομικά γι' αυτό προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδά σου!

Ζυγός: Η νέα εβδομάδα που ξεκινά έχει πιεστική μορφή καθώς αισθάνεσαι ότι μπροστά σου υπάρχουν εμπόδια τα οποία δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις κάτι που σου προκαλεί ένταση και θυμό. Στον αντίποδα βελτιώνονται τα οικονομικά σου, ενώ σου έρχονται και κάποιες ειδήσεις που σου δίνουν λύσεις! Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις που ανέβαλες εδώ και καιρό.

Σκορπιός: Είναι ο καιρός που γυρνάς μία νέα σελίδα, πας μπροστά, πας παρακάτω κάνεις αλλαγές ...Βρίσκεσαι στη διαδικασία να κάνεις «λογαριασμό» να μετρήσεις τι είχες, τι κέρδισες, τι θα παραμείνει κοντά σου! Με τον Ερμή να γυρνά ανάδρομο στο ζώδιό σου, αναλογίζεσαι πολύ το χτες και ίσως σε πιάνει και η νοσταλγία κι η επιθυμία να κρατήσεις επικοινωνία με ένα άτομο που σου λείπει.Ανακατατάξεις σε επαγγελματικές συνεργασίες σε αιφνιδιάζουν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται!

Τοξότης: Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, ενώ βρίσκεσαι συνεχώς στην «τσίτα» στα επαγγελματικά σου εν αντιθέσει με τα αισθηματικά όπου γοητεύεις και έχεις πολλές κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, καιρός να ανανεωθούν οι συνθήκες. Αν πάλι όχι, έρχεται έρωτας που θα ταράξει τα νερά! Σε πιάνει το άγχος για τα επαγγελματικά, γιατί αλλιώς τα ήθελες, κάπως αλλιώς σου έρχονται και τ αυτό σε αποδιοργανώνει και σε αποσυντονίζει. Στα οικονομικά σου, υπάρχει μία στασιμότητα.

Αιγόκερως: Θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα αυτή την εβδομάδα και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχεις. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ αρχίζεις και ξεσκονίζεις το ντουλάπι των αναμνήσεων, αναγνωρίζοντας ότι άφησες πίσω κάποιες επιθυμίες σου, που τώρα πρέπει να τις κάνεις πράξη ... Η ώρα του απολογισμού έφτασε και στα αισθηματικά σου. Οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές! Προσοχή σε κόντρες και αντιπαραθέσεις με άτομα που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια, προσοχή στις σπατάλες.

 Υδροχόος: Τα πάντα αλλάζουν και ανατρέπονται αυτή την εβδομάδα. Κάνεις ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα! Προσοχή όμως γιατί θα υπάρχουν και αναποδιές και καθυστερήσεις λόγω ότι ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος. Ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου, να δεις φίλους, να φλερτάρεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Μπορεί κάποιες εξελίξεις να έρχονται διαφορετικά από ότι υπολόγιζες, δεν παύει όμως να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος.Κάνεις σπουδαίες αλλαγές στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

Ιχθύeς: Ξεκινά μία εβδομάδα που σου δίνει νέα προοπτική και πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις τη ζωή σου, όπου και όπως εσύ θέλεις. Επαφές ή ταξίδια σε εξωτερικό, σημαντικές συμφωνίες, νέες ιδέες και νέες γνωριμίες σε γεμίζουν με ενθουσιασμόΤα αισθηματικά σου δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα τώρα, αφού αφήνεις για λίγο στην άκρη τις ρομαντικές διαθέσεις. Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και σχέδια που πραγματικά θα απογειώσουν την πορεία της καριέρας σου! Ίσως χρειαστεί να επενδύσεις κάποια χρήματα,