Ζει ο βασιλιάς οργασμός;

Ζει ο βασιλιάς οργασμός;

Στο περιβόητο 50-50 απολαμβάναμε τον Μίμη και την Ξανθίππη να οργανώνουν νύχτες τρελού πάθους,  υποδυόμενοι διάφορους ρόλους που μας φαίνονταν αστείοι.

Αλήθεια όμως και πέρα από το γέλιο που μας πρόσφεραν, στον Μίμη και την Ξανθίππη κρύβεται μια απόλυτα ειλικρινής και υγιής ερωτική σχέση.

Το ερωτικό μας παιχνίδι μπορούμε να το παρομοιάσουμε με ένα χορό!

Άλλοι απολαμβάνουν το βαλς, άλλοι αρέσκονται στο παθιασμένο ταγκό και άλλοι  παραδίνονται σε ένα δυνατό φλαμένγκο!

Και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχει το πάθος και η βαθιά επιθυμία των δύο παρτενέρ να απολαύσουν, να παρασυρθούν στον χορό.

Κάπως έτσι είναι και η ερωτική μας συνεύρεση.

Και ο οργασμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά η κορύφωση αυτού του χορού!

Το περίφημο σημείο G που διακαώς αναζητούμε, υπάρχει φυσικά εκεί που οι επιστημονικές μελέτες το προσδιορίζουν,  αλλά υπάρχει επίσης στον εγκέφαλό μας.

Το ταξίδι της ερωτικής μας απόλαυσης ξεκινά από το τι εικόνες δημιουργεί το μυαλό μας.

Τι εξάπτει τον εγκέφαλό μας και τι προκαλεί την ερωτική μας επιθυμία;

Και κατά πόσο οι μύθοι που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το σεξ έχουν βάση;

Ζει ο βασιλιάς οργασμός;

Ο ρόλος του ερωτικού συντρόφου για την δική μας κορύφωση είναι καταλυτικός. Ένας παρτενέρ που χορεύει μαζί μας στα ίδια βήματα, φυσικά και θα μας οδηγήσει στα ουράνια

Ο πόθος για την στιγμή που θα βρεθούμε ερωτικά μαζί του, η ερωτική προσμονή, το παιχνίδι των αισθήσεων εξάπτει τον εγκέφαλό μας.

Έτσι η σχέση που δένει  αυτό το θεσπέσιο όργανο με τη δική μας ικανοποίηση γίνεται ένα.

Και μη θεωρείτε πως κάτι αντίστοιχο δε συμβαίνει στο αντρικό μυαλό, συμβαίνει ακριβώς  το ίδιο!

Μύθοι όπως η σεξουαλικότητα της γυναίκας, το « μέγεθος» του άντρα, ο χρόνος που αφιερώνουν στα λεγόμενα προκαταρκτικά παιχνίδια, τα περιφερειακά που μου αρέσει να ονομάζω εγώ, είναι απλά μύθοι!

Είτε αφιερώσεις τρεις ώρες, είτε δέκα λεπτά,  εάν δεν αδημονείς για αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο.

Η ερωτική μας επιθυμία και φυσικά η ολοκλήρωσή της που είναι ο οργασμός, είναι ένα παιχνίδι μυαλού, εικόνας, όσφρησης κι εκεί ακριβώς βρίσκεται το κλειδί της απόλαυσης .

Εκεί δε χωρούν μύθοι, εκεί υπάρχει μόνο η πραγματικότητα.

Μεταξύ δύο εραστών που ποθούν ό ένας τον άλλον δε μετρούν τα μεγέθη, λίγη σημασία έχουν τα εκατοστά, δεν υπάρχουν τα παραπανίσια κιλά, ούτε ο χρόνος  που αφιερώνουν στην ερωτική πράξη έχει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο.

Όλα είναι θέμα επιθυμίας.

Σημαντικό κομμάτι της ικανοποίησης είναι και η σεξουαλική μας απελευθέρωση και εδώ το σπάσιμο των ταμπού έχει το δικό του μερίδιο.

Υπάρχουν γυναίκες που βιώνουν τον οργασμό με έναν τρόπο, έτσι όταν θα έρθουν σε επαφή με τον ερωτικό τους σύντροφο μην μπορώντας να εντάξουν στο ερωτικό τους παιχνίδι από ντροπή, τον τρόπο με τον οποίο έρχονται σε οργασμό, φυσικά και θα μείνουν ανικανοποίητες

Η ντροπή είναι ένας παράγοντας αρνητικός.

Όπως επίσης και οι άκαιρες σκέψεις που κάνει το μυαλό εκείνη τη στιγμή που κάνουμε έρωτα.

Όχι εκείνη την ώρα δε θα σκεφτείς το τι δουλειές έχεις να κάνεις, ούτε τι θα  μαγειρέψεις αύριο!

Εκείνη τη στιγμή είσαι εκεί για να δοθείς ολοκληρωτικά, να αφεθείς και να απολαύσεις τον έρωτα.

Παίξτε, αφεθείτε, προκαλέστε τον σύντροφό σας μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα και πάνω από όλα για τις ελεύθερες θα πω, επιλέξτε συντρόφους που τους επιθυμείτε ερωτικά, τα χμ, τα έτσι κι έτσι, δε θα σας φέρουν σε οργασμό!

Κι εσείς οι παντρεμένοι χρόνια τώρα, που κακά τα ψέματα η ερωτική σχέση δεν έχει την ίδια σπιρτάδα σαν άλλοτε,  δείτε πάλι τα επεισόδια του 50-50 και πάρτε καμιά ιδέα από τα παιχνίδια του Μίμη και της Ξανθίππης και σας υπόσχομαι πως ο οργασμός θα βρει και πάλι τη θέση του στο ερωτικό σας παιχνίδι!

Ζει λοιπόν ο βασιλιάς οργασμός;

Ναι ζει και είναι και πολλαπλός!