Δες το κόλπο για τις πιο εύκολες μπούκλες!

Δες το κόλπο για τις πιο εύκολες μπούκλες!

Τα χαλαρά κύματα στα μαλλιά ή αλλιώς οι χαλαρές μπούκλες, είναι το χτένισμα που θέλουμε όλες αλλά μας δυσκολεύει.

Για πολλές, το ψαλίδι και η πρέσα είναι εργαλεία που τα… παίζουν στα δάχτυλα όμως για τις υπόλοιπες, είναι χειρότερα και από πυρηνική φυσική. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν hair stylists εκεί έξω οι οποίοι/ες δουλεύουν πριν από εμάς για εμάς και μας δίνουν εύκολες λύσεις σε όλα τα hair προβλήματα και ειδικότερα σε αυτά που φορούν τις μπούκλες.

Μία από αυτές είναι και η αγαπημένη μας @annalovesbraids στον λογαριασμό της οποίας ψάχναμε κυρίως κοτσίδες αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα σήμερα αφού εκεί ανακαλύψαμε κάτι τελείως διαφορετικό! Η Anna έκανε ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ tutorial στο οποίο μας δείχνει έναν νέο, ακόμα πιο εύκολο τρόπο για να κάνουμε μπούκλες και έχουμε ενθουσιαστεί! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία πρέσα ισιώματος και να πατήσεις play στο παρακάτω video για να δεις τις donut curls…

Μα δεν είναι πανεύκολο; Το μυστικό δεν είναι μόνο στο τύλιγμα σε μορφή ντόνατ αλλά και στο γεγονός πως η Anna γυρίζει την τούφα ΚΑΙ γύρω από τον εαυτό της πριν την πατήσει με την πρέσα. Δεν θέλει ιδιαίτερη πίεση, για καλό και για κακό ψέκασε με ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα και για να κρατήσουν περισσότερο οι μπούκλες σου μην τις χτενίσεις με τα δάχτυλά σου για λίγη ώρα. Είναι πραγματικά τόσο απλό που θα το κάνεις κάθε μέρα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη