Μάθε και συ τα μυστικά των make up artists

Μάθε και συ τα μυστικά των make up artists (pixabay)

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και όπως κάθε τέχνη, έχει τα μυστικά της.

Οι make up artists ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου αποκαλύπτουν κάποια από τα κόλπα τους, ελπίζοντας ότι θα τα δοκιμάσεις και θα βρεις τέλεια!

– Δώσε τέλος στα πρησμένα μάτια με ένα ice roller. . Χρησιμοποίησέ το πριν βάλεις οποιοδήποτε προϊόν και θα νιώσεις το πρόσωπό σου αμέσως πιο σφιχτό και τονωμένο. Το ice roller μπορεί επίσης να μειώσει τον ερεθισμό που μπορεί να προκύψει μετά από απολέπιση και επιθετικά προϊόντα.

-Αραίωσε το foundation που χρησιμοποιείς με ελάχιστη ενυδατική προσώπου. Ετσι, δεν θα πέφτει βαρύ στο πρόσωπο σου και θα ελέγχεις εσύ καλύτερα τη δόση.

-Βούρτσισε τα φρύδια προς τα κάτω για να τα γεμίσεις καλύτερα. θα μπορείς να γεμίσεις την επάνω άκρη τους με το αγαπημένο σου προϊόν, ακολουθώντας τη φυσική ανάπτυξη των τριχών και προσθέτοντας κάτι παραπάνω όπου χρειάζεται. Μετά βούρτσισε τα φρύδια σου ξανά προς τα επάνω και συνέχισε το γέμισμα.

-Βάλε bronzer στους κροτάφους, στη γραμμή του μετώπου, στα βαθουλώματα κάτω από τα μήλα και στη γραμμή του πιγουνιού για να ζωντανέψεις την εμφάνισή σου.

-Αν είσαι έξω και γυαλίζει το πρόσωπο σου, χρησιμοποίησε μια χαρτοπετσέτα ή λίγο χαρτί τουαλέτας.

Το είδαμε εδώ