Οι τρεις καλύτερες ενυδατικές προσώπου για τον χειμώνα

Οι 3 καλύτερες ενυδατικές προσώπου για τον χειμώνα(pixabay)

Ο καιρός αλλάζει και δεν είναι μόνο αυτός. Την αλλαγή του αυτή, ακολουθεί το δέρμα μας, καθώς οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του τον χειμώνα αυξάνονται. Γι' αυτό κι εγώ, σε αυτό το άρθρο θα σου προτείνω τις τρεις καλύτερες, οικονομικότερες και πιο αποτελεσματικές ενυδατικές προσώπου. Κι όλα αυτά, σου υπογράφω, στα γράφω από πείρα κι όχι επειδή κάπου τα άκουσα ή τα είδα γραμμένα. 

Κράτα σημειώσεις, λοιπόν. Ξεκινάμε!

1. Bioten Skin Moisture
Μια ενυδατική προσώπου που, όπως γράφει η συσκευασία της, είναι κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες. Αν όμως είσαι λιπαρή, εγώ θα σου πω να παραλείψεις τα γραφόμενα αυτά και να προχωρήσεις στην αγορά της. Όπως σου είπα παραπάνω, μιλώ εκ πείρας. Η πολύ λιπαρή επιδερμίδα μου, την υποδέχτηκε τέλεια και κατάφερε να μου δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούσα. Περισσότερα σου έχω γράψει εδώ.

2. Antioxidant Face Balm, κέαρ
Τι να πω για τη συγκεκριμένη ενυδατική, άραγε; Να πω για την αποτελεσματικότητα της ή για τη μυρωδιά της; Να πω για τα υπέροχα φυτικά συστατικά της ή για το ότι είναι cruelty free; Με ποιο να ξεκινήσω για να κερδίσω την προσοχή σου; Είναι αντιοξειδωτική και σούπερ ενυδατική. Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις αν θέλεις να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου θρέφοντάς της. Περισσότερα σου έχω γράψει εδώ.

3. Diadermine Essential Care Mat Day Cream
Η ματ ενυδατική της Diadermine είναι μια πλούσια κρέμα με πολύ ελαφριά υφή εμπλουτισμένη με αλλαντοΐνη. Απορροφάται άμεσα και δημιουργεί την ιδανικότερη βάση για το μακιγιάζ σας. Η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται ενυδατωμένη εσωτερικά χαρίζοντας όμως ματ όψη. Είναι η αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λύση για τις λιπαρές επιδερμίδες.

Είναι τρεις και είναι οι αγαπημένες μου. Έχουν περάσει το τεστ της πολύ απαιτητικής επιδερμίδας του προσώπου μου, και τις φτάνω πάντα μέχρι τέλους.
Εμπιστευτείτε με και δοκιμάστε τις και μετά ξέρετε. Σχολιάζετε και με ευχαριστείτε!