Τα ζώδια της εβδομάδας: 11/11 - 17/11

Τα ζώδια της εβδομάδας: 11/11 - 17/11

Δευτέρα  σήμερα και το ewoman.gr σας έχει έτοιμες τις προβλέψεις ανά ζώδιο για την εβδομάδα 11/11 – 17/11.  

Κριός: Καλή εβδομάδα για σένα φίλε Κριέ, κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που θα σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μπορέσεις να πάρεις θετικότερες για σένα αποφάσεις σε οικονομικά θέματα αλλά και σε αισθηματικά.  Απόφυγε να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, γιατί μπορεί να πληγωθείς. Προσοχή και σε νέες γνωριμίες γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Ταύρος: Καλή εβδομάδα για σένα φίλε Ταύρε με την προσοχή σου να στρέφεται κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και ακόμα σε προβληματίζουν. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγεις από καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να αναπτυχθείς σαν προσωπικότητα δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά θέματα που σε ταλαιπωρούν καιρό. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να σε δεσμεύουν και να έχουν κόστος οικονομικό και ψυχολογικό.

Δίδυμοι: Φίλε Δίδυμε η εβδομάδα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος..Η διαίσθηση και η ενσυναίσθηση που σε διακρίνει θα σε βοηθήσουν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να κλείσεις ζητήματα που σε βαραίνουν ψυχολογικά. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν όμως μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Προσοχή πρέπει να δείξεις και σε νέες οικονομικές συνεργασίες καθώς υπάρχει κίνδυνος να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Καρκίνος: Φίλε Καρκίνε το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις, καθώς και στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να θέσεις νέες βάσεις στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν αποκλείεται να μπλέξεις σε καταστάσεις που τελικά μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Προτάσεις εργασίας ή νέες γνωριμίες μέσα από τη δουλειά φαίνεται να δημιουργούν ιδανικό σκηνικό, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Λέων: Αυτή την εβδομάδα φίλε Λέοντα η προσοχή σου επικεντρώνεται στα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και καλείσαι να δώσεις λύσεις. Καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να προωθήσεις οικονομικές απαιτήσεις που έχεις. Νέα πρόσωπα που θα φαίνονται ιδανικά για σένα, στην πραγματικότητα δεν θα είναι. Καλά θα κάνεις Να είσαι προσεκτικός και στις απαιτήσεις προς το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι ρεαλιστικές και να υπάρχει απογοήτευση χωρίς πραγματικό λόγο.

Παρθένος: Φίλε Παρθένε το ενδιαφέρον σου προσανατολίζεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και ενσυναίσθηση θα κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν χωρίς να διαταράξεις τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές συμφωνίες γιατί μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν.

Ζυγός: Φίλε Ζυγέ η εβδομάδα κλείνει ζητήματα που αφορούν οικονομικά θέματα. Πρέπει να σκεφτείς ώριμα και λογικά και να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό προς οριστικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για αυτό καλά θα κάνεις να το ακούσεις.Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Σκορπιός: Αγαπημένε Σκορπιέ η προσοχή σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτή την εβδομάδα καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος, Θα προκύψουν παρεξηγήσεις και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, Άσε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει ώστε να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι από σένα και να αφήσεις πίσω σου θέματα που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει και να επηρεάζουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Τοξότης: Φίλε Τοξότη καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την καθημερινότητα και την εργασία σου και που προέρχονται από το παρελθόν. Ενώ θέλεις δεν μπορείς να εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σκέψεις που έχεις και η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Νέες γνωριμίες θα σου φανούν ιδανικές και θα δημιουργήσουν ένα ονειρικό πλαίσιο για σένα. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που θα σου κοστίσουν.

Αιγόκερως: Αγαπημένε Αιγόκερε το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε ότι αφορά τον έρωτα, τις φιλικές σου σχέσεις, πιθανά όνειρα που θέλεις να προωθήσεις και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσεις πίσω καταστάσεις που μπορεί να σε απογοήτευσαν. Πρόσεξε γιατί φαίνεται πως έχεις απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές από το ταίρι σου και αυτό θα οδηγήσει σε ένταση τη σχέση σας.

Υδροχόος: Φίλε Υδροχόε επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και καλείσαι να κλείσεις. Πρέπει να δείξεις δυναμικά ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι καλείσαι να αναλάβεις και να αποδείξεις την υπευθυνότητα και τη μεθοδικότητά σου στα επαγγελματικά. Προσοχή και σε ότι αφορά η σχέση σου καθώς πιθανές απαιτήσεις από το ταίρι σου να είναι υπερβολικές και να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ιχθύς: Φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να υπόσχονται σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σου ή να δημιουργούν εξιδανικευμένο σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αφήσεις το χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά εννοούν και τι θέλουν από σένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν κίνητρα που δεν μπορείς να δεις άμεσα. Μόνο έτσι θα αποφύγεις το να πληγωθείς.