Εκείνες οι γυναίκες που ζουν για να ερωτεύονται το κάθε τι στη ζωή

Εκείνες οι γυναίκες που ζουν για να ονειρεύονται το κάθε τι

Θα μπορούσε να κάθεται στο σπίτι, να απλώνει στον καναπέ, να βλέπει ατελείωτες ώρες τηλεόραση, να μιζεριάζει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήταν η γυναίκα που θαυμάζεις, η γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα να συμβούν.

Έχουμε ανάγκη ανθρώπους να θαυμάζουμε. Ανθρώπους που κάνουν τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα. Που ζουν τα πάντα τόσο έντονα, τις γεύσεις, τις μυρωδιές, τα ταξίδια. Ανθρώπους που τόσο απλά σε παρασύρουν στο κάλεσμα τους, σε προσκαλούν να γίνεις μέρος του δικού τους κόσμου.

Αυτή την γυναίκα που μπορεί να πόνεσες, να κατάκτησες, να ερωτεύτηκες και δεν μπορείς να αντικαταστήσεις με καμιά άλλη όσο κι αν προσπαθείς. Αφήνει για πάντα το σημάδι της στο μυαλό και την καρδιά σου και πρωταγωνιστεί ακόμη και στις πιο άσχετες σκέψεις σου!

Γεμάτη από ενέργεια, από ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Γυναίκες που γνωρίζουν τι θέλουν, τι αξίζουν, που θα φτάσουν. Γιατί και να προσπαθήσεις να σταθείς εμπόδιο στις προσδοκίες και τους στόχους τους, θα το αντιμετωπίσουν απλά ως πρόκληση. Γυναίκες που δεν γεννήθηκαν δυνατές, ούτε ύψωσαν εύκολα άμυνες.

Γεύτηκαν και συνεχίζουν να γεύονται τα πάντα. Τα όμορφα, τα άσχημα. Αγκαλιάζουν τον εαυτό τους, υποστηρίζουν τις απόψεις τους. Θέλουν ανθρώπους δίπλα τους που να τις ανεβάζουν τόσο με εμπειρίες όσο και με ανεπανάληπτες στιγμές.
Γυναίκες που σιωπούν για να σε ακούσουν, που διψούν για να μάθουν από μικρούς και μεγάλους.
Τέτοια πλάσματα που μοιάζουν με νεράιδες. Που μας φτιάχνουν με το χαμόγελο, το ενδιαφέρον, την προσωπικότητά τους, τη μέρα μας. Τέτοιες γυναίκες που ζουν για να ερωτεύονται το κάθε τι σε αυτή τη ζωή!
Υπάρχουν στη ζωή σου… Το θέμα είναι αν εσύ αντέχεις τόση αγάπη, τέτοιο ενδιαφέρον, τέτοιον έρωτα, τόση ένταση…

Μαρίνα Αβραάμ