Η παιδική βιβλιοπρόταση του ewoman: Ένα τριαντάφυλλο για τη δασκάλα μου

Η παιδική βιβλιοπρόταση του ewoman: Ένα τριαντάφυλλο για τη δασκάλα μου

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο της Ιωάννας Μπαμπέτα «Ένα τριαντάφυλλο για τη δασκάλα μου», εικονογραφημένο από τη Λίλα Καλογερή. Ένα τρυφερό βιβλίο για το πραγματικό νόημα των δώρων που είναι αληθινά μόνο όταν ετοιμάζονται με αγάπη...

Κάθε πρωί όλα τα παιδιά προσφέρουν ένα λουλούδι στη δασκάλα τους, την κυρία Ρένα. Είναι τόσο γλυκιά και όμορφη! Εκείνη χαμογελά και τα αγκαλιάζει.

Ο Αιμίλιος όμως μπαίνει στην τάξη με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν έχει τριαντάφυλλο να της δώσει. Κι αν η κυρία Ρένα νομίζει πως δεν την αγαπά;

tt

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ιωάννα Μπαμπέτα σπούδασε Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ασχολήθηκε με την έρευνα για τη ζωή των ηλικιωμένων στην ελληνική περιφέρεια. Είναι υπεύθυνη του προγράμματος Φιλαναγνωσίας σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.
Οργανώνει και συντονίζει τις παρουσιάσεις συγγραφέων για το νηπιαγωγείο και όλες τις τάξεις του δημοτικού. Επίσης διατηρεί τη δική της στήλη «Βιβλία από όλο τον κόσμο», στο ένθετο «Ο Μαγικός Κόσμος του Παιδικού Βιβλίου» της ηλεκτρονικής εφημερίδας KosVoice. Κάθε μήνα παρουσιάζει παιδικά βιβλία στην εφημερίδα Ελληνική Γνώμη, που κυκλοφορεί στον Καναδά για τους Έλληνες της διασποράς.

 Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν: Λέξη σαν μύγα, Οι άθλοι του Ηρακλή, Οι 12 θεοί του Ολύμπου, Ο Ιάσονας και η Αργοναυτική Εκστρατεία, Οι άθλοι του Θησέα, Δαίδαλος και Ίκαρος, Ο Πάρις και ωραία Ελένη, Ο Δούρειος Ίππος, Οδύσσεια, The 12 Gods of Olympus, The labors of Hercules.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα στο: ibabetas@otenet.gr