Τα πάντα στον έρωτα έχουν να κάνουν με τον τόπο και τον χρόνο

Τα πάντα στον έρωτα έχουν να κάνουν με τον τόπο και τον χρόνο

Χθες μια φίλη με έπεισε να δούμε τη Σταχτοπούτα της Disney 1, 2 και 3! Αφού τελείωσαν δεν μπορούσα να σταματήσω να αναρωτιέμαι.. Υπάρχει η πραγματική αγάπη;

Στη τρίτη ταινία ο πρίγκιπας όντας κάτω από ξόρκι ξεχνάει την καημένη τη Σταχτοπούτα, αλλά με ένα άγγιγμα, αυτό της πραγματικής αγάπης, θυμάται τα πάντα, σπάει το ξόρκι και ξαναπαντρεύονται. Η Σταχτοπούτα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να του θυμίσει ποια είναι, ποιος είναι ο ίδιος και τι αισθάνονται ο ένας για τον άλλο!

Μας δίνονται όμως δεύτερες ευκαιρίες στην πραγματική ζωή;

Αν κάτι σπάσει, μπορείς να το ξανακολλήσεις; Εγώ έχασα την ευκαιρία μου πριν καν μου δοθεί! Αλλά με έκανε να καταλάβω κάτι: Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον τόπο και τον χρόνο. Εμένα η τοποθεσία μου είναι ακριβώς εδώ, ανάμεσα σε εσένα και ένα ποτήρι κρασί που με βοηθάει να ξεχάσω τον πόνο.
Όμως όσο πιο κοντά έρχεσαι με το κρασί, τόσα πιο πολλά θυμάσαι, και όσο πιο πολλά θυμάσαι, τόσο περισσότερο πίνεις για να ξεχάσεις. Και ξεθωριάζεις από το μυαλό μου για μερικά δευτερόλεπτα, λίγο πριν κλείσω τα μάτια μου και χαθώ σε όνειρα/ εφιάλτες, που με κυνηγάς, προσπαθώντας να με σκοτώσεις.

Και τώρα είμαι εδώ.. Καθισμένη σε μια γωνία να σε βλέπω να αλλάζεις και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Γεμίζω σελίδες σε παλιά ημερολόγια για σένα! Αλλά ξεμένω από λέξεις αγάπη μου. Είναι σαν χαμένη υπόθεση ή μήπως είναι χαμένη ευκαιρία; Μπορείς να βρεις τον δρόμο σου όταν έχουν καταστραφεί τα πάντα; Η αλήθεια είναι ότι δε μου έδωσες ποτέ μια ευκαιρία, γιατί ήμουν στο λάθος μέρος… Μου έδωσες όμως ελπίδα.. Μόνο για μια νύχτα, και μετά με άφησες να αναρωτιέμαι. Και τώρα είσαι εδώ, συνέχεια γύρω μου αλλά δεν ακούς τις κραυγές μου, δε βλέπεις πως υποφέρω. Και είσαι ένα ολοκαίνουργιο άτομο, όλα αλλαγμένα. Και απλά σε βλέπω να απομακρύνεσαι, και συνειδητοποιώ ότι ίσως να μην είμαι η Σταχτοπούτα σου.