Σου εύχομαι αυτή τη χρονιά να σε αγαπάς

Σου εύχομαι αυτή τη χρονιά να σε αγαπάς (pinterest)

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Έρχεται η επόμενη φορτωμένη, εύχεσαι μόνο να φέρνει χαρές και όλα όσα μπορείς να αντέξεις. Κάθε χρόνος βλέπεις κάτι φέρνει μα και κάτι παίρνει. Δεν χαρίζει, θέλει ίσες μοιρασιές.

Ο απολογισμός σου ξεκινά και οι στόχοι σου έρχονται μπροστά. Μην ξεχάσεις όμως το πιο σημαντικό. Να σε αγαπάς αυτή την χρόνια περισσότερο από κάθε άλλη. Να σε προσέχεις, να σε φροντίζεις και να σε κακομαθαίνεις. Μάθε να ταξιδεύεις, να γεμίζεις εικόνες, ακόμη και όταν δεν μπορείς να το πραγματοποιήσεις στην πράξη ταξίδεψε με την ψυχή. Όχι δεν είμαστε για πάντα και ούτε στις Πρωτοχρονιές μας πάντα θα έχουν το περιθώριο να θέτουμε στόχους.

Αγκάλιασε ό,τι έχεις, κράτα όσους έρχονται σε εσένα, μην απλώνεις χέρι σε ανθρώπους που απομακρύνονται, ό,τι φεύγει άσε να φύγει. Ονειρέψου, αγάπησε μα ζήσε. Να εύχεσαι να έχεις μια χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές, ξέρεις αυτές ξορκίζουν τις άλλες τις ζόρικες.

Να έχεις μια χρονιά για σένα.... Μια χρόνια γεμάτη από την μουσική της ψυχής σου. Μια χρόνια με ανθρώπους όμορφους που θα είναι εκεί για σένα. Μια χρόνια ντυμένη με "σ'αγαπω", "συγνώμη", "να προσέχεις","μου λείπεις". Σου εύχομαι αυτή την χρόνια να σε αγαπάς.... Να σε σέβεσαι.... Να σε προσέχεις.... τότε θα είσαι ευτυχισμένος και θα αγαπάς αληθινά !