Εσύ τι είδους γυναίκα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους κορίτσι είσαι!(pixabay)

Ανήκεις στα άτακτα, στα άπιαστα, στα πονηρά ή στα glamorous κορίτσια;

Τα άτακτα κορίτσια: Δίδυμος, Παρθένος και Υδροχόοος
Σιγά μην κάτσει η Διδυμίνα φρόνιμη και σε ένα μέρος! Δεν πάμε καλά! Η Παρθένος, δεν υπάρχει πιθανότητα να φερθεί όπως θέλεις, εκτός κι αν την πείσεις πρώτα ότι αυτό που θέλεις, είναι λογικό και για το καλό της! Η Υδροχόος, είναι φύσει ανάποδη, ανατρεπτική, ατίθαση! Μην λες ότι δεν στο είπα!

Τα ανυπάκουα κορίτσια: Καρκίνος, Τοξότης και Ζυγός
Καλή σου τύχη να πείσεις την Καρκινούλα να κάνει κάτι που εκείνη έχει σκεφτεί να κάνει διαφορετικά! Για την Τοξοτίνα, δεν θα κάνω καν ανάλυση! Είναι η προσωποποίηση της ανεξαρτησίας! Άντε γεια! Τέλος, η γλυκιά Ζυγίνα, ξεγελάει πολύ, γιατί όλοι την έχουν για υπάκουη, ενώ εκείνη στην πραγματικότητα είναι που βάζει τους άλλους να κάνουν αυτό που εκείνη θέλει!

Τα άπιαστα κορίτσια: Κριός και Ιχθύς
Δεν μπορείς να τις φέρεις βόλτα αυτές τις δυο με τίποτα όμως! Η πρώτη γιατί δεν το έχει στο DNA της να κάθεται ήσυχη και σε ένα μέρος, ενώ η δεύτερη, σε ξεγελάει με την ομορφιά και την αβρότητα της, ενώ ταυτόχρονα, δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλεις να κάνει κάτι που δεν θέλει. Έγινε καπνός με την μια!

Τα πονηρά κορίτσια: Σκορπιός και Αιγόκερως
Δεν το συζητάμε! Και οι δυο ξέρουν την τέχνη του… «τουμπάρειν» και πως να σε δένουν κόμπο. Θα της το κάνεις το χατίρι, θέλεις-δεν θέλεις. Και θα το θέλεις… Θα σε κάνουν να το θέλεις!

Τα glamorous κορίτσια: Ταύρος και Λέων
Δεν θέλει επεξήγηση. Τα κορίτσια που σου παίρνουν τα μυαλά με το πρώτο βλέμμα. Ξέρουν να γοητεύουν, να αποπλανούν και να κάνουν εντύπωση!

Το είδαμε εδώ!