SΚYFALL, το κωδικό όνομα που γνωρίζει όλη η νυχτερινή Αθήνα

SΚYFALL, το κωδικό όνομα που γνωρίζει όλη η νυχτερινή Αθήνα

Μπορεί στον υπόλοιπο κόσμο η λέξη Skyfall να είναι συνδεδεμένη με τη γνωστή ταινία του James Bond και το τραγούδι των τίτλων, ωστόσο, δε συμβαίνει το ίδιο με όσους γνωρίζουν την καλή νυχτερινή Αθήνα. Εκεί η λέξη Skyfall είναι ο κωδικός που οδηγεί σε έναν από τους πιο ειδυλλιακούς χώρους της πόλης, τo SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR.

1

Σε ένα μοναδικό σκηνικό με πρωταγωνιστές την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το γνωστό στέκι αποτελεί τα τελευταία χρόνια σταθερή επιλογή όχι μόνο των ντόπιων και τουριστών που επιθυμούν να έχουν την Αθήνα στα πόδια τους συνοδεία ποτού και αλλά και όσων επιθυμούν ιδιαίτερες γεύσεις γαστρονομίας στα πιάτα τους.

3

Οι λάτρεις των cocktails θα ενθουσιαστούν με τις ιδιαίτερες προτάσεις του ενώ η λίστα κρασιών είναι πάντα ενημερωμένη, με ένα house wine που έρχεται κατευθείαν από τη Λήμνο και συνοδεύει τα κρύα και ζεστά πιάτα της επιλογή μας.

2

Λίγο πριν ο ήλιος δύσει και η νύχτα απλώσει το πέπλο της πάνω από την πόλη, το SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR, το οποίο λειτουργεί όλο τον χρόνο, ανοίγει τις πόρτες του στους λάτρεις της ποιοτικής διασκέδασης αλλά και όσους αναζητούν χώρο για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

12

Χωρισμένο σε δυο επίπεδα, το upper και το main deck, σε ένα  περιβάλλον που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και ένα σκηνικό που διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις μας, με  tailor made προτάσεις που δημιουργεί o chef ανάλογα με τη περίσταση, τo SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR συμβάλλει στο να κάνει τις προσωπικές και επαγγελματικές βραδιές μας αξέχαστες.

5

Αν παρόλα αυτά έχετε αμφιβολίες, σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε τον χώρο στην Αρδηττού & Μάρκου Μουσούρου, στο Μετς, σε μια από τις βραδιές live εμφανίσεων, τις βραδιές χορού, τα parties ή τις θεματικές βραδιές που διοργανώνονται και θα μας θυμηθείτε.

Το SKYFALL COCKTAIL & FOOD BAR ήρθε για να κάνει τις νύχτες μας πιο ενδιαφέρουσες και γι΄ αυτό παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές διασκέδασης της Αθήνας.