Έχε υπομονή και πειθαρχία για να περάσει γρήγορα

Έχε υπομονή και πειθαρχία για να περάσει γρήγορα (pixabay)

 

Απλά μαθηματικά. Είμαι μέσα 8η μερα. Μόνη μου. Χωρίς άντρα, χωρίς γονείς, χωρίς παιδιά, χωρίς συγκάτοικο, χωρίς φίλους.. Μαλάκας είμαι;

Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμα όσο κι αν το θέλω δεν πάω μια βόλτα μέχρι τη μαμά μου. Για να την προστατέψω. Που λογικά αν είχα κολλήσει θα είχα εμφανίσει κάτι. Καλού κακού όμως δεν πάω. 

Κοιτάξτε πόσο απλό θα γίνει όλο αν πειθαρχήσετε. Μετά πάμε όλοι μαζί μια τεράστια εκδρομή. 

Λίγη γ@μημενη υπομονή και πειθαρχία. Βγείτε έξω μόνο για τρόφιμα πρώτης ανάγκης και απορρυπαντικά. Έχει όμορφες μέρες. Βγείτε στο μπαλκόνι. Το ράδιο παίζει όμορφες μουσικές. Βάλτε δυνατά και χορέψτε. Γυμναστείτε μέσα. Ακόμα κι γω που βρίζω κάθε φορά που πρέπει να γυμναστώ, βρήκα τρόπους στο σπίτι. 

Μαγειρέψτε. Όσοι έχετε και κάποιον παρέα να είστε ευτυχισμένοι. Εγώ έχω κάνει το τηλέφωνο σκουλαρίκι για να περνάει η ώρα μου. Σε λίγο θα μιλάω στο ηχοσύστημα. Στον από πάνω όροφο μένει φίλη μου. Μιλάμε μόνο στο τηλ. Γιατί σεβόμαστε τους γονείς μας. Πόσο δύσκολο είναι ρε σεις; Γιατί τέτοια αντίδραση; 

Όλοι θέλουμε να τελειώσει ο εφιάλτης. Μείνετε σπίτι για να τελειώσει μια ώρα αρχίτερα και με λιγότερα φέρετρα. Μη κανετε τα παιδιά σας να μην είναι περήφανα για σας στον μελλοντικό απολογισμό. Το Πασαλιμάνι εκεί θα είναι να κάνουμε βόλτα όλοι μαζί αγκαλιά σε λίγο καιρό. Αλλά όσο δε μένετε μέσα δε θα γίνει αυτό.

 Έχω απαίτηση να με προστατέψεις. Όπως εγώ κάνω για σένα. Έχω απαίτηση να ζει η μάνα μου αύριο γιατί εξαιτίας μου θα ζει η δικιά σου. Μάζεψε τη μάνα σου από τους δρόμους που πήρε. Μάζεψε τον πατέρα σου που τριγυρνάει σα το χαρο έξω στους δρόμους λες κ δεν τρεχει καστανό. Μάζεψε τον έφηβο γιο σου που δεν κρατιέται από τις ορμόνες του μέσα στο σπίτι. Δηλαδή φτάνει.. Φτάνει. ΜΕΙΝΕ ΣΠΊΤΙ.  

Έχω αγανακτήσει. Έχω κλάψει. Έχω χτυπηθεί. Έχω πανικοβληθεί. Έχω βρίσει. Έχω καταραστεί. Έχω χάσει την ισορροπία μου γιατί εσύ είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ. Στην αρχή φοβήθηκα για μένα. Όσο όμως είμαι σπίτι δε φοβάμαι. Φοβάμαι για εκείνες τις εικόνες από την Ιταλία ότι θα τις δω κάτω από το σπίτι μου. Φοβάμαι ότι θα δω κομβόι με γεμάτα φέρετρα να περνούν κάτω από το σπίτι μου, αντί για γείτονες σε βόλτες με σκυλάκια. Φοβάμαι πως θα χάσω συναδέλφους μου στα νοσοκομεία, που παλεύουν για σένα ηλίθιε. Και εξαιτίας σου. Ποιος είσαι εσύ που θα με υποβάλεις εμένα σε όλα αυτά;

Εγώ έγραφα άρθρα με χιούμορ. Έγραφα άρθρα για παραμυθένιους έρωτες και πριγκίπισσες. Έγραφα άρθρα για αγάπες και ελπίδες. Κάνε με να ξαναγράψω. Κάνε με να σε ξαναγαπησω. Για μένα για σένα για όλους μας. Μείνε σπίτι.