Το πέσιμο είναι εύκολο, το σήκωμα θέλει κουράγιο!

Το πέσιμο είναι εύκολο, το σήκωμα θέλει κουράγιο!

Το λέει και η παροιμία: «Ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από… χέσιμο».

Αφού έπεσα και είμαι ακόμη εδώ, το βλέπω το μέλλον και κάτι μου βρωμάει!
Θα μου πείτε,  γριά δεν είσαι . Γριά όχι, μεγαλοκοπέλα ναι!

Βγαίνω η κυρία τη Δευτέρα να κάνω δουλειές, μετά από τόσο καιρό κλεισούρας. Φοράω την παντελόνα μου τη φαρδιά, τα camper-άκια μου με τα λουλουδάκια για ανατομικό πάτημα, την τσαντούλα μου στη πλάτη και ξεκινώ με αέρα κατακτητή.

  • Τσαγκάρης
  • Κατάστημα για λάμπες
  • Ραφείο
  • Κομμωτήριο για να κλείσω ραντεβού (Να φτιάξω μαλλί , γιατί ο σύζυγος λέει ότι είμαι σαν το RoadRunner, θυμάστε το μπιπ μπιπ με το κογιότ! Αυτό!)

Μέχρι εδώ όλα καλά!

{Να σημειωθεί παρακαλώ στα πρακτικά ότι στον τσαγκάρη με είδε τρελός γαλανομάτης , ξέρετε τι λένε για τους ανοιχτομάτηδες}

Ας περάσω τη λεωφόρο τώρα, να πάω και τράπεζα και να πάρω μετά τον δρόμο του γυρισμού.
Βλέπω το λεωφορείο στην στάση, ωραία λέω δεν έρχονται αυτοκίνητα, ευκαιρία να περάσω. Ξεκίνησα μια χαρά, με είδε και ο οδηγός, άρα δεν κινδύνευα, αν μου έκλεισε το μάτι δεν ξέρω διότι είμαι και μύωπας!

Στη διαχωριστική νησίδα όμως πρέπει να έκανα τρελή εντύπωση! Είχαμε ερωτικό τετ α τετ και με πή**ξε!
Σηκώνω το πόδι να ανέβω και δεν πάτησα ποτέ! Έσκασα με το γόνατο!  Τσάντες στα χέρια, δεν πρόλαβα να στηριχτώ, σπάσανε και οι λάμπες!
Έπεσα από το ύψος μου, 1.77 παρακαλώ, και με τη φόρα από το περπάτημα!
Άντε θα περάσει λέω, από το σοκ είναι!

Μετά από 6 ώρες, 12 ακτίνες και μία αξονική( ανέλαβα την ηλεκτρική τροφοδότηση του σπιτιού μας για αυτές τις μέρες), πιθανή ρήξη έσω μηνίσκου λένε!

Μία εβδομάδα κλινήρης, πατερίτσες(βακτηρίες έγραψε και μου κόλλησε), αντιπηκτικές, παυσίπονα και πάγο . Ραντεβού ξανά για να δούμε τι θα κάνουμε, λένε!

Ξέρετε τι πελατεία από πεσίματα είχε το ΚΑΤ; Ό,τι πέσιμο θέλετε! Πέσιμο σαν το δικό μου, πέσιμο από σκάλες, πέσιμο από σκάλα εργασίας, πέσιμο από μηχανάκι, πέσιμο από όροφο, πέσιμο από καρέκλα, όλα τα συνάντησα!

Ο διπλανός μου, από σκάλα, ήταν τυχερός, χέρι χτύπησε. Με το χέρι δεμένο, κάνεις πραγματάκια, ψιλοδουλίτσες, αυτοεξυπηρετείσαι λιγουλάκι! Με το πόδι και στο κρεβάτι;

Σκέφτηκα να του πω να ανταλλάξουμε αλλά δε νομίζω να δεχόταν!
Αχ! Η καραντίνα για μένα δεν τελειώνει!

Παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά. Περπατάμε προσεκτικά, κοιτάζοντας, πάνω, κάτω δεξιά και αριστερά.
Κάποιοι  πέσαμε, άλλοι θα πέσουν , το πέσιμο είναι εύκολο.
 Το σήκωμα θέλει κουράγιο!
Καλή λευτεριά!