Ξύπνα κοριτσάκι! Αν δε στέλνει σε σένα, στέλνει αλλού

Ξύπνα κοριτσάκι! Αν δε στέλνει σε σένα, στέλνει αλλού

Κοιμήσου κοριτσάκι μου.

Δε θα στείλει ούτε απόψε. Δε νιώθει την ανάγκη να το κάνει. Τι περιμένεις πάνω από το κινητό; Σηκωμό δε θα έχεις πάλι αύριο.

Κι άντε πες πως έστειλε. Θα ξημερώσει η μέρα της με το καλό και απαντάς. Τι νομίζεις πως θα χάσεις; Κι αυτή η ρημαδοκουκκίδα. Ανάθεμα την ώρα.

Σκληρό θα μου πεις πως είναι αλλά πρέπει να στο πω. Γιατί αν δε το έλεγαν και σε μένα θα έτρεχα σε οφθαλμιάτρους. Πλάκα πλάκα δεν ξέρεις τι μπορείς να πάθεις με το να έχεις το κινητό μόνιμα στη μάπα.

Αν δε στέλνει σε σένα, στέλνει αλλού. Αν δε σε ζαλίζει με μηνύματα νύχτα μέρα δεν ενδιαφέρεται. Ίσως και να μη σε θυμάται. Δε περιμένει, μάτια μου, από σένα την κίνηση γιατί είναι εγωιστής. Απλά δε νοιάζεται. Γιατί αν νοιαζόταν θα το καταλάβαινες, πίστεψε με. Κάτσε εσύ να πλάθεις σενάρια με το φτωχό σου μυαλό. Το μήνυμα που δε παίρνεις είναι από μόνο του ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Κι άντε πες πως ένα από αυτά είναι σωστό. Λέμε τώρα, σε περίπτωση που, εσύ αυτό θες; Αν σε ρωτούσα λίγα χρόνια πριν, πως φαντάζεσαι τον έρωτα, αυτό θα περιέγραφες; Κάποιον που να σε κάνει να αναρωτιέσαι τι μέρα σου ξημέρωσε;

Δε χρειάζομαι απάντηση, ξέρω. Θες κάποιον να σε τρελαίνει με το ενδιαφέρον του, όλο το 24ωρο.

Θέλεις να γίνει το κινητό προέκταση του χεριού σου. Κι αν αργήσει έστω και λίγο να σε πιάνει πανικός. Ζητάς να σε ψάχνουν, να μη σε γεμίζουν αμφιβολίες και να επιβεβαιώνεται το μέσα σου για όλο αυτό που ζεις.

Να μη σε απασχολεί τι κάνει και δε σου στέλνει γιατί θα τον έχεις εκεί κοντά κάθε φορά που θα αισθάνεσαι την ανάγκη του. Το μυαλό του να είναι γεμάτο από σένα και η δική σου καρδιά αυτό να το νιώθει.

Φανταζόσουν, λίγα χρόνια πριν, έτσι τον έρωτα και τώρα μένεις ξύπνια για ένα μήνυμα που δεν έρχεται σχεδόν ποτέ; Τι να το κάνεις το σχεδόν; Κοριτσάκι;

Αν δε σου στέλνει, στείλτον εσύ.

Παθούσα και μιλούσα, if you know what i mean.

Έφη Μπαμπούρη