Δίδυμος: η αιθέρια πεταλούδα του μήνα

Δίδυμος: η αιθέρια πεταλούδα του μήνα

Μικρή μου νεραϊδούλα,

Ήρθαν τα γενέθλια σου, τα οποία τοποθετούνται από 21 Μαίου έως 21 Ιουνίου. Στοιχείο σου ο αέρας, ομάδα σου η μεταβλητή και κυβερνήτης σου ο Ερμής. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σου χαρίζουν ευγένεια, ενέργεια, εξυπνάδα και επικοινωνιακή ευχέρεια. Κάθε Δίδυμος κουβαλά μια παιδική αθωότητα είτε με τη θετική έννοια είτε με την αρνητική.

Είναι σίγουρο πως έχεις πολλούς γνωστούς (όχι απαραίτητα φίλους) γιατί λατρεύεις τις συνομιλίες, τα χάχανα, την τεχνολογία και εξόδους με όποιον λάχει. Είσαι Δίδυμος και ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι έχεις πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες να μιλάνε ασταμάτητα σε κάποιον ταλαίπωρο συνομιλητή. Δε σε νοιάζει και πάρα πολύ βέβαια η γνώμη του ακροατή, επειδή ήδη ηδονίζεσαι να σε ακούς να μιλάς και αυτό φθάνει.

Αν σταυρώσει κάποια λέξη ο/ η απέναντι σου, μάλλον δε θα δίνεις προσοχή γιατί θα είσαι πολύ απασχολημένη με το νέο κύμα κουτσομπολιών και πολλαπλών απόψεων πάνω σε αυτά που θα εκτοξεύσεις κατά ριπάς. Μια αγχωμένη Διδυμίνα έχει μανία καταδίωξης και θέλει να τα προλάβει όλα. Παράλληλα ξινίζεις τα μουτράκια σου γίνεσαι σοβαρή, επιφυλακτική και δε γυρίζεις πια γύρω-γύρω σα σβούρα. Σε φάσεις όπου εθελοτυφλείς δε θα παραδεχτείς ποτέ πόσο βαριέσαι, συνεχίζοντας το happy mood με δόσεις επιφανειακής ξερολίασης επί παντός επιστητού.

Όταν ανισορροπείς εμφανώς γίνεσαι αδιάκριτη, ψεύτρα, άπιστη και κλέφτρα αποδεικνύοντας πως η αστάθεια έχει πολλές όψεις και τις κατέχεις όλες. Μια πρόταση για εσένα είναι να χρησιμοποιήσεις το χιούμορ και τη προσαρμοστικότητα σου για να αποφύγεις τη μοναξιά και τη ρουτίνα που είναι και το χειρότερό σου μαρτύριο. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον, διότι με τόση καραντίνα το προηγούμενο διάστημα, στοιχηματίζω πως όταν δεν έτρεχες έξω για άθληση, η καρέκλα είχε πάρει το σχήμα σου, αφού 24h ήσουν στα social και στις βιντεοκλήσεις μη χάσεις επαφή με κανένα.

Φέτος η Αφροδίτη, κατοικοεδρεύει στο ζώδιο σου, από τον Απρίλιο έως και τον Αύγουστο. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβεις σημαντικά πράγματα για τη σταθερή σου σχέση. Σε περίπτωση που δεν έχεις, κάνε ενδοσκόπηση τι πήγε στραβά στο παρελθόν την περίοδο της ανάδρομης φοράς της: από 13 Μαίου έως 25 Ιουνίου. Από τότε και μετά και μέχρι Αύγουστο, έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Ίσως εκεί που αγοράζεις μάσκα με καρδούλες, γνωριστείς με κάποιον αξιόλογο άνθρωπο.

Μέχρι τον Ιούλιο μη περιμένεις πολλά καθώς παρουσιάζονται εκλείψεις που απαιτούν την προσοχή σου. Συνολικά το 2020 έχει αρκετά θετικά για εσένα. Είναι αρκετά πιθανό κάποια όνειρά σου να υλοποιηθούν, γιατί σε τομέα που αφορά φόβους και ανασφάλειες είναι τοποθετημένοι αρκετοί πλανήτες που υπόσχονται να σε κάνουν πιο δυναμική. Ο ίδιος τομέας σχετίζεται με την ίαση και τις απώλειες. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφορτωθείς άσχημα παρελθοντικά κατάλοιπα που είχαν συμβεί από το 2014-2017.

Τέλος ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω και σχετίζονται με τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά συναισθήματά σου, τις ενστικτώδεις επιθυμίες σου, τον φόβο για τη ζωή και την ύπαρξη, την κληρονομικότητα την κληρονομιά, χρήματα και αποκτήματα που μοιράζεσαι με άλλους. Ήρθε η ώρα να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο εγώ σου και να γίνεις πιο ώριμη και προσγειωμένη. Αν είσαι και λίγο πιο τυχερή, μπορεί να λάβεις και κάποια ξαφνική κληρονομιά να γουστάρεις!

Φοράμε πάντα μάσκα και γάντια.

Προσέχουμε την υγιεινή μας.

Μανδάμ Αστερόεσσα